Još jedna donacija kompanije SBbet

SBbet, još jednom pomaže najugroženijima…

33800 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Od kada je počela sa radom prije 25 godina, najstarija kompanija za priređivanje igara na sreću u Crnoj Gori - SBbet posebnu pažnju posvećuje društveno korisnom poslovanju.

Tako je bilo i ovog puta, kada su predstavnici kompanije SBbet uručili Sekrtarijatu za socijalno staranje Glavnog grada vrijednu donaciju u vidu lap top računara kao i televizora.

Sekretar Ivan Terzić je zahvalio na donaciji i podsjetio da je nedavno formirana Kancelarija za Rome i Egipćane, te da će se uručeni poklon koristiti za edukativne programe i radionice upravo ovog tima.

Romi i Egipćani predstavljaju značajan dio populacije Crne Gore, međutim, kao i u mnogim zemljama u kojima žive, suočeni su sa problemima veoma niskog nivoa obrazovanosti i zaposlenosti, odnosno radi se o dijelu populacije suočenom sa problemom društvene marginalizacije.

Sbbet
foto: SBBet

Predstavnici kompanije SBbet nadaju se da će ova donacija u opremi olakšati i unaprijediti kvalitet rada Kancelarije za Rome i Egipćane.

Kako navode iz kompanije, ovo je tek početak saradnje sa Glavnim gradom, gdje u budućnosti planiraju da učestvuju u brojnim projektima, naročito u dijelu ekološkog razvoja i postojećeg pošumljavaja Gorice.

Ovo je još jedan od koraka u ciklusu pružanja pomoći sportske kladionice SBbet, kako su najavili čelnici ove kompanije, tu se neće zaustaviti. Ponosno su istakli da nastavljaju saradnju sa svima kojima je pomoć po bilo kom osnovu neophodna .