Nikšić: Besplatne obuke za odrasle i djecu

"Cilj obuka za odrasle je da polaznici steknu znanja kako bi usavršili svoje profesionalne vještine i pronašli zaposlenje, realizovali poslovne ideje i započeli sopstveni biznis ili unaprijedili postojeći“, navodi se u saopštenju Tehnopolisa

3626 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Inovaciono preduzetnički centar (IPC) Tehnopolis organizuje osam besplatnih obuka koje su namijenjene djeci i odraslima u sklopu Programa edukacija.

Obuke za odrasle se odnose na digitalni marketing, dizajn i štampu, finansije za nefinansijere i upravljanje rizicima, dok su najmlađima namijenje obuke na teme robotika i kodiranje i 3D štampa i modelovanje.

"Cilj obuka za odrasle je da polaznici steknu znanja kako bi usavršili svoje profesionalne vještine i pronašli zaposlenje, realizovali poslovne ideje i započeli sopstveni biznis ili unaprijedili postojeći“, navodi se u saopštenju Tehnopolisa.

Poseban segment, kako su istakli, Programa edukacija posvećen je djeci i mladima uzrasta od pet do 17 godina, koje će se organizovati u saradnji sa osnovnim i srednjim školama.

„Kroz rad sa robotima i 3D štampačima, uz dizajn, izradu i programiranje, imaće mogućnost da razvijaju osnovne STEM vještine (set vještina koje se tiču inženjeringa, tehnologije i nauke)", stoji u saopštenju.

Broj mjesta za obuke za odrasle je ograničen, a svi zainteresovani mogu poslati CV uz motivaciono pismo na mail milena@tehnopolis.me.

"Prilikom slanja prijave potrebno je da kandidati navedu ime i prezime, broj telefona, kao i obuku za koju se prijavljuju. Detaljnije informacije mogu se pronaći na linku ili na društvenim mrežama", kazali su iz Tehnopolisa.

Bonus video: