VIDEO Tivat: Krov na zgradi Dnevnog centra i Crvenog krsta opet prokišnjava

U izgradnju ovog multifunkcionalnog objekta u Zagrebačkoj ulici na Seljanovu, Opština Tivat je za vrijeme bivše lokalne DPS-SD-HGI vlasti uložila oko 800.000 eura

7758 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Krov na zgradi Dnevnog centra za djecu i mlade sa teškoćama u razvoju, odnosno Crvenog krsta Tivta ponovno je protočio jutros.

Voda je prodrla kroz limeni prekrivač krova kojeg je izviđač radova na tom objektu, podgorička firma "Artek" navodno sanirala prije nekoliko dana, nakon što se već jednom desila slična poplava u objektu sagrađenom prije nepune dvije godine.

U izgradnju ovog multifunkcionalnog objekta u Zagrebačkoj ulici na Seljanovu, Opština Tivat je za vrijeme bivše lokalne DPS-SD-HGI vlasti uložila oko 800.000 eura, a zgradu su par dana prije parlamentarnih i lokalnih izbora, u avgustu 2020. svečano otvorili tadašnji premijer Duško Marković (DPS) i tadašnji gradonačelnik Tivta Siniša Kusovac (DPS).

Zgrada je u međuvremenu, pokazala niz manjkavosti, među kojima i propuštanje krova, kao i stalno probijanje podzemnih voda u podrumskoj etaži. Garantni rok za ovu zgradu inače, ističe 16.jula.

Bonus video: