Kako osigurati kapital od inflacije i svjetske krize

Projekat koji čuva vašu ušteđevinu

18087 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Porto Budva
Foto: Porto Budva

Ukoliko investirate kako treba, onda to može da vam obezbijedi bolju budućnost, finansijsku sigurnost za one dane kada ne budete imali aktivna primanja, kao i komforniju budućnost. U isto vrijeme, investicije pomažu i da sačuvate već postojeći novac od gubitka njegove vrijjednosti.

Vrlo je važno odabrati pravi trenutak za ulaganje sredstava i ono sto ste štedjeli pretvoriti u profitabilnu investiciju.

Štednja nije investicija. Oročena štednja u banci može da donese neku minimalnu dobit, dok držanje novca u „slamarici“ ne može čak ni to. Ušteđen novac je fiksna veličina i ne uvećava se. Naime, može da se desi da vremenom i izgubi na vrijednosti usled inflacije i devalvacije novca i sva je prilika da se baš to i dešava u poslednjih par godina u velikom obimu.

Banke nisu više toliko sigurne i mnogi imaju dozu straha od čuvanja novca u istima.

Pojedini subjekti imaju bojazan da zarađeni novac čuvaju kod kuće, jer vremena su nestabilna i neizvesna. S tim u vezi, zato je najbolja opcija da novac uložite u biznis koji će vam čuvati novac, ali vremenom doneti i još profita.

Ulaganje u nekretnine je u ovom slučaju savršena opcija, ali ne bilo kakve nekretnine, već one koje će vam već sljedeće godine donijeti značajan benefit.

Upravo takve nekretnine trenutno se grade u kraljici Jadrana - Budvi.

Možda još niste čuli za projekat Porto Budva i nećemo vam na tome zamjeriti, iako je ovo projekat broj 1 u Crnoj Gori.

Na kraju teksta i sami ćete zaključiti zašto je vrijeme da uložite u nekretninu na moru i kako da od toga udvostručite svoj novac za kratko vrijeme.

Crna Gora, a naročito Budva još uvijek nisu vidjele ovakav projekat.

Porto Budva nešto sasvim drugačije

Ne, ovo nije običan kompleks građen na brzinu sa sumnjivim investitorima i preprodavcima nekretnina koji samo gledaju svoj interes.

Ovo je nešto sasvim drugačije.

Porto Budva gleda u budućnost i ono što je sasvim jasno jeste da nije projekat koji se završava prodajom nekretnina.

Naime, ovdje je stvar od samog starta drugačija.

Porto Budva je projekat koji je dugo planiran i koji se gradi sa mnogo pažnje i prije svega znanja. Građevinska kompanija koja je i investitor projekta posluje već dugi niz godina i iza sebe ima samo uspješne projekte.

Alart Centar Budva je kompanija koja čvrsto stoji iza imena Porto Budva.

Takođe, treba da znate da ukoliko se odlučite za kupovinu nekretnina u ovom kompleksu isti kupujete direktno od investitora.

To znači da nema nepotrebnog bacanja novca na preprodavce.

Takođe, investitori su veoma ozbiljni subjekti sa mnogo iskustva i kredibiliteta u oblasti gradnje i sve je urađeno po najvišim svjetskim standardima.

Počev od bezbjednosti, dizajna, iskorišćenosti prostora i komfora.

Čitav projekat odiše luksuzom i prefinjenim ukusom i to je sigurno jedan od sinonima koji će se vezivati za Porto Budva kompleks.

Odaćemo vam odmah jednu malu tajnu, nadamo se da ćete je iskoristiti na najbolji način: Cijene su do otvaranja koje je planirano početkom sljedeće sezone snižene čak 50 % u odnosu na već izgradjene objekte na istoj lokaciji.

To znači da kupujete najluksuznije nekretnine na najekskluzivnijoj lokaciji a po drastično niženoj cijeni,jer investirate u procesu izgradnje, čime vi faktički već po otvaranju kompleksa možete prodati svoju nekretninu 50% skuplje nego što ste je kupili.

Nekretnina na moru kao biznis opcija

Vaša nekretnina na moru može biti izlazak iz nesigurnog ciklusa finansijke krize koji nas prati duži vremenski period.

Naime, posmatrajte to ovako. Porto Budva je najveći i najmoderniji kompleks hotelskog tipa na Jadranu. Sve nekretnine su praktično nezavisne jedan od druge, a opet ih možete koristiti kao dio kompleksa tipa grad u gradu u samom centru Budve. U ovim stanovima možete sami živjeti ili ih možete dati kompaniji investitoru na upravljanje ,gdje će je oni izdavati za vas.

Sve service u okviru kompleksa Porto Budva možete pogledati na linku: https://portobudvaestate.me/services/

Šta god da odlučite da uradite sa vašom kupljenom nekretninom u kompleksu na vama je. Možete uživati u svojoj nekretnini dok odmarate,a u vrijeme kada ne planirate da je koristite nekretnina će se izdavati i donositi vam godišnji profit od 10-20%.Kompanija investitor sve obaveze vezane za izdavanje,održavanje i preprodaju nekretnina preuzima na sebe.

Pomoć za sve što vam treba imaćete od zaposlenih u kompaniji Alart Centar Budva i njihovom menadžerskom timu.

Porto Budva se prostire na 45.000 m² i u okviru kompleksa nalaziće se gotovo svi sadržaji koji su vama i vašim gostima važni.

Počev od restorana svjetske klase, radnji renomiranih svjetskih brendova u okviru savremenog tržnog centra u lobiju kompleksa, preko najmodernijeg spa centra i kazina u Crnoj Gori, a i šire.

Na prodaju je još mali broj stambenih jedinica kao i poslovnih prostora.

Nekretnine koje nisu poslovnog karaktera građene su kao apartmanske jedinice koje mogu biti potpuno nezavisne, ali mogu po vašoj želji biti dio hotelskog uređenja kompleksa.

Nekretnine se brzo rasprodaju i ima ih još samo nekoliko u opticaju, pa bi zaista bila šteta da ovu priliku propustite.

Luksuz i dizajn su nas oborili sa nogu, a vjerujemo da će i vama ovo biti prvo što ćete pomisliti kada na razgovoru sa predstavnicom kompanije Anom Golubović Ramaj budete birali nekretninu u kompleksu Porto Budva za sebe.

Zamislite na kratko da imate prelijepu nekretninu u prestižnom hotelu sa 5 * na svoje ime.

Mi čvrsto verujemo da ste kupovinom nekretnine u Porto Budva kompleksu nekoliko koraka bliže ostvarenju svojih snova!

Prema tome, ukoliko želite da proširite svoje poslovanje, ulaganje u Crnu Goru, odnosno Budvu je zasigurno sjajan početak. Više ste nego dobrodošli, budite slobodni da nas kontaktirate na broj +38268132995, dogovorite sastanak i uvjerite se u sve što ste do sada pročitali, a nama je zadovoljstvo da budemo početna spona vašeg poslovanja u Crnoj Gori.

Ponudu za prodaju stanova Porto Budva možete pogledati na linku :https://portobudvaestate.me/prodaja-stanova-budva/

Ponuda poslovnih prostora : https://portobudvaestate.me/commercial-spaces/

Ana Golubović Ramaj
foto: Porto Budva