Akcija u Beranama: "Đaci da dobiju obuću za zimu"

Prikupljanje sredstava za učenike iz prigradskih i seoskih područja, akcijom nisu obuhvaćeni đaci tri gradske matične škole

2871 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Opština Berane sprovodi akciju kojom će, kako su saopštili, učenici iz prigradskih i seoskih područja dobiti obuću za hladne zimske mjesece.

"U susret predstojećim praznicima, Opština Berane, sa zadovoljstvom obavještava javnost da će, u parnerstvu sa privrednicima sa teritorije opštine ali i prijateljima koji posluju u drugim crnogorskim gradovima i u Srbiji, obradovati mališane, koji pohađaju neku od škola na prigradskom ili seoskom području opštine Berane. Akcijom će svaki đak pješak dobiti obuću za hladne zimske mjesece", naveli su iz lokalne samuprave.

Akcijom su obuhvaćeni osnovci, od prvog po devetog razreda, osnovnih škola u Lubnicama, Štitarima, Šekularu, Donjoj Ržanici, Polici, kao i djeca područnih odjeljenja tri gradske škole: Donje Luge, Budimlja, Petnjik, Dapsići, Lužac, Buče, Vinicka, Dolac, Gornje i Donje Zaostro.

Akcijom neće biti obuhvaćeni đaci tri gradske matične škole.

Opština je uputila apel privrednicima iz Berana da se pridruže akciji i doniraju novac.

Zainteresovani privrednici mogu se javiti Sekretarijatu za privredu, razvoj i investicije Opštine Berane, do kraja radne radne nedelje, u terminima od sedam do 15 časova.

Bonus video: