"Beton Lučko" pripao Expo trofej

Stručni žiri Jadranskog sajma drugu nagradu i srebrnu plaketu dodijelio je kompniji "Drvomont” iz Radanovića, dok je treća nagrada i bronzana plaketa pripala podgoričkoj firmi „Alfa project – HD design”
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2017. 11:46h

Najuspješniji izlagač 39. Sajma građevinarstva, 12. Sajma "Vode, vodovodi, sanitarne tehnologije“ i 5. Sajma energetike, koji su danas otvoreni na budvanskom Jadranskom sajmu je hrvatska kompanija „Beton Lučko”, kojoj je pripala prva nagrada Expo trophy i zlatna plaketa.

Stručni žiri Jadranskog sajma drugu nagradu i srebrnu plaketu dodijelio je kompniji "Drvomont” iz Radanovića, dok je treća nagrada i bronzana plaketa pripala podgoričkoj firmi „Alfa project – HD design”.

Pohvalu za izlagački nastup žiri je dodijelio „Širbegović inžinjeringu” iz Bosne i Hercegovine, beogradskom MCR Globex group i podgoričkoj Terra Montenegro.

"Jadranski sajam u cilju podsticanja tržišnog komuniciranja, edukacije potrošača, marketinškog i propagandnog prezentovanja proizvoda, dodjeljuje najuspešnijim izlagačima priznanje - Epo Trophy“, naglasili su u ovoj kompniji.

Galerija

Bonus video: