Park prirode "Piva": Poziv za pružaoce usluga smještaja da instaliraju aplikaciju

„Nakon sastanka, zainteresovanima smo besplatno instalirali mobilnu aplikaciju za prijavu boravka, kako bi ubuduće mogli samostalno da registruju svoje goste", poručili su iz PP „Piva“

1682 pregleda 0 komentar(a)
Sa današnjeg sastanka
Sa današnjeg sastanka

Park prirode (PP) „Piva“ organizovao je sastanak sa pružaocima usluga smještaja sa teritorije opštine Plužine, a sastanku su prisustvovali i inspektor za strance MUP-a PJ Plužine, Predrag Vučurović, i predstavnici Opštine Plužine zaduženi za naplatu boravišne takse i registraciju smještajnih jedinica.

„Nakon sastanka, zainteresovanima smo besplatno instalirali mobilnu aplikaciju za prijavu boravka, kako bi ubuduće mogli samostalno da registruju svoje goste. Za one koji još uvijek nisu registrovali svoje smještajne jedinice, objašnjeno je kako da na najjednostavniji način to urade. Pozivamo i druge pružaoce usluge smještaja sa teritorije opštine, koji nijesu bili u prilici da prisustvuju sastanku, da dođu u naše prostorije, svakog radnog dana od 8 do 14 časova, kako bi im instalirali mobilnu aplikaciju za prijavu boravka gostiju“, poručili su iz PP „Piva“.

Bonus video: