Radulović ponovo izabran za predsjednika MZ Župa nikšićka

"Izbori su poslali jasnu poruku da se Župljani okreću svom mjestu i da ih je višedecenijska podijeljnost po političkoj osnovi i dovela u situaciju da budu marginalizovani u svakoj sferi"

4179 pregleda 10 komentar(a)
Foto: MZ Župa nikšićka
Foto: MZ Župa nikšićka

Dragoljub Radulović, predsjednik Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka ponovo je izabran na tu funkciju. Za njegov izbor glasali su svi novoizabrani Savjeta MZ Župa.

"Radulović se zahvalio članovima Savjeta na ukazanom povjerenju. Kazao je da ovakvu podršku doživljava kao rezultat prethodnog rada i najavio da će se i u narednom periodu istinski zalagati da Župa bude primjer uspješnog razvoja jednog ruralnog mjesta. Insistiraće da osnov svega bude dobra komunikacija sa opštinskim i državnim institucijama, kao i sa privrednim društvima koja su i u prethodnom periodu bila velika podrška u aktivnostima mjesne zajednice", stoji u saopštenju Savjeta MZ Župa.

Kako je navedeno, Radulović je istakao da neće dozvoliti politički uticaj na rad Savjeta i da će to, kao i u prethodnom periodu, biti njihov način rada.

"Izbori su poslali jasnu poruku da se Župljani okreću svom mjestu i da ih je višedecenijska podijeljnost po političkoj osnovi i dovela u situaciju da budu marginalizovani u svakoj sferi. Zato i raduje činjenica da se na održanim izborima, na kojima je bila velika izlaznost, kao nikad prije zanemarila politika i birani su ljudi po selima koji će u narednom periodu na valjan način pokušati da doprinesu razvoju svoga mjesta", stoji u saopštenju.

Za potpredsjednika Savjeta je izabran Radovan Mirković.

Radulović je prepoznat kao jedan od najaktivnijih predsjednika MZ u Crnoj Gori koji je brojnim akcijama poboljšao uslove života u Župi, a njegov aktivizam za dobro lokalnoj zajednici i mjestu gdje živi prepoznat je i nagrađen "Iskrom", nagradom za filantropiju.

Bonus video: