CEDIS: Bolnici u Risnu 3.630 eura za nabavku dva sterilizatora

"Bolnica 'Vaso Ćuković' je od svog nastanka prepoznatljiva po stručnosti i kvalitetu usluge, pa je time zadovoljstvo da smo dio ove priče, još i veće", rekao je vršilac dužnosti (v.d.) izvršnog direktora CEDIS Vladimir Ivanović

1910 pregleda 0 komentar(a)
Sa dodjele donacije, Foto: CEDIS
Sa dodjele donacije, Foto: CEDIS

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) saopštio je danas da je donirao 3.630 eura Javnoj zdravstvenoj ustanovi (JZU) Specijalna bolnica za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju "Vaso Ćuković" u Risnu za nabavku dva sterilizatora Titanoks.

U saopštenju se navodi da su ugovor o donaciji juče u Risnu potpisali vršilac dužnosti (v.d.) izvršnog direktora CEDIS Vladimir Ivanović i direktor bolnice Vlado Popović.

"Crnogorski elektrodistributivni sistem svojim odgovornim odnosom prema društvu, nastavlja da unapređuje i pomaže važne životne segmente i time doprinosi boljem kvalitetu života kako pojedinaca u njoj tako i zajednici u cjelini", ističe se u saopštenju CEDIS.

Ivanović i Popović
Ivanović i Popovićfoto: CEDIS

"Naša kompanija se trudi da doprinosi boljitku, ne samo kvalitetnim servisom distribucije električne energije, što nam je osnovna djelatnost, nego i spremnošću da budemo od pomoći svima koji rade za dobrobit crnogorskog društva, a zdravstvene ustanove, poput Bolnice u Risnu, svakako su od prvorazrednog značaja za našu zajednicu. Bolnica 'Vaso Ćuković' je od svog nastanka prepoznatljiva po stručnosti i kvalitetu usluge, pa je time zadovoljstvo da smo dio ove priče, još i veće. Darivanje drugome i darivanje za dobrobit zajednice je osnovna ljudska vrijednost a ulaganjem u ovu zdravstvenu ustanovu čuvamo i sjećanje na njenog osnivača i dobrotvora Vasa Ćukovića kome je darivanje drugima bilo životna vodilja. Vjerujem da će kupovina sterilizatora za koje je novac opredijeljen bolničku uslugu učiniti još kvalitetnijom", istakao je Ivanović.

Popović je izrazio zadovoljstvo što će donirana sredstva biti upotrijebljena za nabavku neophodne opreme.

"Donacija je ispunila svoju misiju i opravdala očekivanja naše ustanove. Donirana sredstva doprinose podizanju nivoa kvalilteta pružanja zdravstvenih usluga našim pacijentima i boljim uslovima za rad zaposlenima. Vi ste prepoznali naše potrebe, kao i potrebe drugih zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori, vaša društvena odgovornost, iskazana na ovaj način, je na dobrobit svih. Nabavkom sterilizatora Specijalna bolnica će dodatno osavremeniti pristup liječenju i stvoriti uslove i ambijent kakav dolikuje njenom renomeu i kakav zaslužuju njeni pacijenti. A naša profesionalnost i posvećenost u liječenju svih pacijenata dokaz su da zaposleni u našoj ustanovi zaslužuju dobre uslove za rad", kazao je Popović.

Bonus video: