Novi program pogodnosti za kurire koji koriste Glovo platformu u Crnoj Gori

  • Glovo+ program nagrađuje izvrsnost i predanost kurira koji koriste njihovu platfomu kroz sistem nagrađivanja zasnovan na rezultatima
  • Različiti nivoi (bronza, srebro, zlato, dijamant) omogućavaju im pristup velikom broju pogodnosti kao što su bonusi, oprema i dodatna usavršavanja
  • Ovaj program ima za cilj da nagradi trud i vjernost dostavljača koji koriste Glovo platformu, čime se održava njihova motivacija i unapređuje njihovo iskustvo u praksi
9398 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Lansirajući Glovo+ program kao još jednu u nizu inovacija, Glovo nastavlja svoju predanost poboljšanju iskustva kurira širom Crne Gore. Kao vodeća multikategorijalna platforma na našem tržištu, Glovo postavlja standarde u industriji dostave, a Glovo+ predstavlja korak ka daljem unapređenju tog cjelokupnog iskustva.

Zasnovan na principima već dobro poznate Glovo inicijative "Obećanje kuririma", Glovo+ program donosi jedinstveni sistem nagrada koji prepoznaje izvrsnost i posvećenost kurira u svakom aspektu njihovog rada. Ovaj program omogućava kuririma koji koriste platformu da pristupe proširenom setu pogodnosti i sistemski se nadograđuje na "Obećanje kuririma” koja već sadrži razne društvene benefite i obuke u domenu bezbjednosti za sve dostavljače koji sarađuju sa Glovom.

Šta to u praktičnom smislu znači za kurire u Crnoj Gori? Svaka dostava donosi određeni broj poena za kurire koji koriste Glovo platformu, a njihovim sakupljanjem otključavaju se različiti nivoi sa svojim pratećim benefitima, tj. nagradama. Od Bronze do Diamond nivoa, kuriri mogu očekivati raznovrsne pogodnosti kao što su mogućnosti za dodatno usavršavanje, bonusi, korpe iznenađenja, oprema i druge stvari.

“Na kraju dana, naša vizija su zadovoljni partneri i svi naši saradnici. Vjerujemo da će ovaj program djelovati stimulativno na kurire koji koriste našu platformu u Crnoj Gori i da će ih dodatno motivisati da svoj posao obavljaju još bolje i posvećenije, a i da samim poslom budu zadovoljniji”, rekli su iz Glovo kancelarije u Crnoj Gori.

Glovo+ program je testiran u posljednjem kvartalu prošle godine u tri zemlje gdje Glovo posluje i rezultati su bili veoma pozitivni. Najviše angažovanosti je zabilježeno na dijamantnim i zlatnim nivoima, što je doprinijelo značajnom poboljšanju od 15-20% u ukupnom angažovanju kurira i njihovom zadovoljstvu. Glovo planira da tokom 2024. godine proširi Glovo+ program na sva tržišta.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju korisnike sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, kao i maloprodaje. Vizija Glova je da svima omogući lak pristup svemu unutar svog grada, tako da naši korisnici mogu da uživaju u onome što žele, kada žele i gdje god žele. Osnovan u Barseloni 2015. godine, kompanija posluje na 23 tržišta u Evropi, Centralnoj Aziji i Africi.