Najsrećniji idu na Olimpijske igre

Pet dobitnika EKO Vozi i Osvoji nagradne igre osvojilo putovanje na Olimpijske igre u Parizu

16501 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol AD
Foto: Jugopetrol AD

U nagradnoj igri „EKO Vozi i Osvoji“, koja traje od 15.05. do 17.07.2024., mnogi su se obradovali vrijednim nagradama. Osim vaučera za kupovinu na EKO benzinskim stanicama u vrijednosti od 50 eura, učesnici imaju priliku da osvoje i NIKE olimpijsku sportsku opremu kao sedmičnu nagradu. Posebno ushićenje dočekalo je dobitnike prve glavne nagrade – putovanje za dvoje na najveći sportski događaj godine, Olimpijske igre u Parizu.

Od 144.966 potencijalnih dobitnika koji su učestvovali, najviše sreće imali su:

  • Luka Petrović iz Podgorice
  • Helena Čukić iz Podgorice
  • Ekrem Medunjanin iz Plava
  • Nikola Kovačević iz Podgorice
  • Rajko Ćorović iz Podgorice

Svako od dobitnika će povesti svog saputnika/saputnicu, tako da će Olimpijske igre u Parizu posjetiti njih desetoro.

Jugopetrol AD
foto: Jugopetrol AD

Veliku radost nisu krili, pa je Helena Čukić iz Podgorice izjavila:

„Iskreno nijesam očekivala nagradu. Bila sam jako srećna kada ste me pozvali i čast mi je što ću biti dio ovog velikog događaja. Poručula bih svim korisnicima EKO benzinskih stanica da nastave da igraju nagradne igre koje ova kompanija organizuje, jer uvijek postoji prilika za svakog ko učestvuje da osvoji i neku vrijednu nagradu poput ove“.

Jugopetrol AD
foto: Jugopetrol AD

Dobitnik iz Podgorice Rajko Ćorović, podijelio je radost i dodao:

„Bio sam veoma iznenađen kada sam primio poziv iz vaše kompanije. Iako svi koji učestvujemo u nagradnoj igri se nadamo nekoj nagradi, vijest koju sam primio me je posebno obradovala, znajući koliko veliki broj učesnika učestvuje i misleći da ni ova, ni naredna igra neće donijeti rezultat“.

Jugopetrol AD
foto: Jugopetrol AD

Ni Kovačevići iz Podgorice nijesu očekivali nagradu, te je supruga Jovana, koja je bila na uručenju nagrade, sa osmjehom izjavila:

„Čim sam dobila informaciju da smo dobitnici ove nagrade, prvo sam javila užoj porodici ovu divnu vijest. Zaista se radujemo ovoj nagradi koja nam je omogućila da prisustvujemo jednom od najznačajnijih sportskih događaja, a i otvorila priliku da obiđemo poznate znamenitosti velikog Pariza“.

Uručenje glavne nagrade održano je na EKO benzinskoj stanici u Podgorici, a zadovoljstvo da slučajnim odabirom izvuku srećne dobitnike, pripalo je našim olimpijskim predstavnicima u plivanju Jovani Kuljači i Milošu Milenkoviću. Marketing menadžerka kompanije Jugopetrol, Sara Ivanović Božović, uručila je juče nagrade i saopštila:

"U ime kompanije Jugopetrol, čestitam svim srećnim dobitnicima koji su osvojili fantastične nagrade. Nagradna igra se nastavlja u narednim sedmicama, donoseći uzbuđenje i priliku za osvajanje sedmičnih nagrada, velike nagrade – automobila Suzuki Vitara Hybrid, kao i još jedne velike nagrade iznenađenja. Hvala vam što ste dio naše zajednice i želimo vam puno sreće u narednim sedmicama!“, izjavila je Ivanović Božović.

Za više informacija posjetite www.jugopetrol.co.me, kao i Facebook i Instagram stranicu Jugopetrol AD.