DPS: Budva poplavljena, ulice zaudaraju od deponija, a vlast krivi građane i turiste

"Ne brinite, neće im pasti na pamet da okrive sekretara Sekretarijata za investicije, Joka Popovića, koji je naglašavao da će rekonstrukcija centralne gradske saobraćajnice biti gotova 15. juna", navodi se u saopštenju DPS-a

6094 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Vlast u Budvi za komunalne probleme optužuje građane i turiste, a neće im pasti na pamet da okrive sekretara Sekretarijata za investicije, Joka Popovića, koji je naglašavao da će rekonstrukcija centralne gradske saobraćajnice biti gotova 15. juna, poručili su iz budvanskog DPS-a.

"Nije prvi put da Budva bude poplavljena nakon prve jače kiše, ali valjda je do sad postalo svima jasno da nije do kiše, koja je prirodna predvidljiva pojava Da zlo bude gore, Budva je u sred turističke sezone i brojni turisti gledaju kako se upravlja gradom koji živi upravo od njihovih posjeta.

Prije neki dan gledali smo kako komunalno preduzeće “optužuje” građane i turiste za pretrpanost grada smećem?! Ali ne brinite, neće im pasti na pamet da okrive sekretara Sekretarijata za investicije, Joka Popovića, koji je naglašavao da će rekonstrukcija centralne gradske saobraćajnice biti gotova 15. juna", navodi se u saopštenju DPS-a.

Iz budvanskog odbora ove partije su poručili da je realno očekivati da će za novu sramotu i poplavljeni grad biti kriva "neka tamo prethodna gradska administracija ili možda Hidrometeorološki zavod Crne Gore".

"Sreća u svoj ovoj sramoti je što nam je obilna kiša oprala ulice koje zaudaraju od malih deponija na svakom gradskom uglu. Ali, politički obraz Budve i dalje ostaje crn, zbog nemogućnosti da se formira odgovorna lokalna vlast", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: