Najveći dio Kolašina bez vode u utorak od devet do 14 sati

"Molimo potrošače za strpljenje i razumijevanje zbog prouzrokovanog prekida vodosnabdijevanja. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje će nastati uslijed tih radova", saopštili su iz preduzeća Vodovod i kanalizacija

4512 pregleda 4 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Najveći dio Kolašina, to jest, potrošači koji se snabdijevaju direktno iz rezervoara gradskog vodovoda, u utorak će biti bez vode, od devet do 14 sati.

Kako su saopštili iz preduzeća Vodovod i kanalizacija, razlog za to je prespajanje novog i starog cjevovoda na dijelu trase u Ulici Boška Rašovća, koja je nedavno rekonstruisana.

Potrošači, koji se snabdijevaju sa, takozvanog, starog vodovoda, u kolašinskim naseljim Smailagića Polja, Selišta, Dulovine i Biočinoviće, biće itstog dana bez vode od osam do 13 sati.

Do prekida u vosnabdijevanju doći će zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži u naselju Polje, objašnjavaju iz Vodovoda i kanalizacije.

"Molimo potrošače za strpljenje i razumijevanje zbog prouzrokovanog prekida vodosnabdijevanja. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje će nastati uslijed tih radova", saopštili su iz tog preduzeća.

Bonus video: