Tri razloga zašto je dobro uložiti novac u projekat Riviera Montenegro

Investiranje u nekretnine i dalje važi za jedno od najsigurnijih utočišta za vaš novac, a ako možete da spojite lijepo i korisno - onda je to dobitna kombinacija.

12518 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Riviera Montenegro
Foto: Riviera Montenegro

Novi projekat u Budvi – Riviera Montenegro Hotel & Residences koji je trenutno u izgradnji pružiće vam fantastičnu investicionu priliku, mogućnost da ste na par metara od mora, blizinu atraktivnih dešavanja i šansu da je vaš budžet uvijek u plusu. Investiranje u nekretnine na moru nudi brojne prednosti što može povećati kvalitet života i stvoriti stabilan izvor prihoda od iznajmljivanja.

Evo tri razloga zаšto je dobro uložiti novac u projekat Riviera Montenegro u Budvi:

Riviera Montenegro
foto: Riviera Montenegro
  1. Prve brendirane rezidencije u Crnoj Gori

Kao vlasnik brendirane rezidencije u kompleksu Riviera Montenegro Five Star Hotel & Residences, uživaćete u luksuznom domu i ekskluzivnim privilegijama koje podrazumevaju vrhunski komfor, atraktivan dizajn i ekskluzivnu lokaciju.

Glavna karakteristika brendiranih rezidencija predstavlja povezanost sa poznatim premium brendom koji je sinonim za prestiž i luksuz. Ovo je prvi projekat u Crnoj Gori koji omogućava kupovinu brendiranog apartmana opremljenog u cjelosti prema standardima svjetski poznatog hotelskog lanca sa pet zvjezdica, a o kom lancu je riječ biće objavljeno tokom ljeta 2024 godine. Vlasnici stanova imaće mogućnost da prepuste kompletno vođenje svoje nekretnine samom hotelu, ukoliko žele da je izdaju tokom sezone ili cijele godine. To predstavlja izvanrednu investicionu priliku, s obzirom na to da Budva iz godine u godinu beleži sve više posjetilaca.

  1. Ekskluzivna lokacija

Možete da birate između prostranih stambenih jedinica koje uključuju opcije 1+1, 2+1, 3+1 i Penthouse, prilagođene vašim preferencama i načinu života. Sa ekskluzivnom lokacijom na obali Budvanske rivijere, moćićete da uživate u zadivljujućim pogledima na Jadransko more. Stari grad, jedan od najatraktivnijih dijelova Budve, udaljen je samo jedan kilometar, dok je centar grada još bliže - na pet minuta hoda. U neposrednoj blizini su škola, vrtić, univerzitet, bolnica, sportski centar, kao i policijska stanica.

Riviera Montenegro
foto: Riviera Montenegro
  1. Brzi povrat investicije

Da su mnogi investitori prepoznali potencijal nekretnina u crnogorskom primorju, potvrđuju podaci Centralne banke Crne Gore, prema kojima su u prošloj godini ulaganja u nekretnine iznosila 463,18 milona evra, odnosno rast od 3,33 posto u odnosu na 2022, a ako govorimo o potražnji - zlatni trougao Tivta, Kotora i Budve generisao je najveće interesovanje kupaca.

Najveći dio investicija i dalje stiže iz Srbije, pa su njeni građani prošle godine uložili oko 125,26 miliona evra. Slede Rusi sa investicijama u iznosu od 112,5 miliona i državljani Turske koji su tokom prošle godine u Crnu Goru uložili 85,26 miliona evra. Potencijal ulaganja u nekretnine u ovoj zemlji prepoznali su i Njemci, Švajcarci, kao i stanovnici Sjedinjenih Američkih Država, a potražnja raste naročito kada je riječ o luksuznim nekretninama.

Zato i ne čudi podatak da je već sada, tri godine prije planiranog završetka radova, prodato 30% jedinica u Riviera Montenegro Hotel & Residences.

Ne propustite posebnu ponudu za kupovinu Riviera Montenegro rezidencije koja je u toku i kontaktirajte prodajni tim koji je uvijek na raspolaganju da vam pruži sve informacije.