Budva: Zbog prosutog ulja dvije saobraćajke, Komunalno apeluje na nesavjesne građane

"Jasno je da je situacija sa neadekvatnim odlaganjem otpada koji curi iz kontejnera i uopšteno sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca alarmantna", rekli su iz Komunalnog

10725 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Budva: Zbog prosutog ulja , dvije saobraćajke, Komunalno očistilo, apeluju na nesavjesne građane

Nakon brojnih apela na sugrađane i turiste koji su u gradu situacija sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca poprimila je dramatične oblike, kazali su iz Komunalnog preduzeća Budva objavljujući fotografije.

“Naime, nakon što je dezinfikovana i očišćena kontejnerska stanica u naselju Adok, nesavjesni sugrađanin je na ulicu prosuo pozamašnu količinu ulja, što je rezultiralo sa dva pada sa motora i ozbiljnim povredama vozača. Naša RJ Čistoća je odmah reagovala, tako što je prvo posuta piljevina koja je upila ulje, nakon čega su u ranim jutarnjim časovima zaposleni u ovoj radnoj jedinici očistili ovu lokaciju adekvatnim sredstvima, nakon čega je uslijedilo pranje autocistijernom. Jasno je da je situacija sa neadekvatnim odlaganjem otpada koji curi iz kontejnera i uopšteno sa nesavjesnim ponašanjem pojedinaca alarmantna, te još jednom apelujemo na sugrađane da shvate ozbiljnost iste, kako bismo izbjegli ovakve situacije”, upozoravaju iz ovog opštinskog preduzeća.

ulje po ulicama BD
foto: Privatna arhiva

Bonus video: