Koncerta KIC pop hora 19. jula na Trgu boraca u Kolašinu

Hor već godinama uvijek čini oko 60 zaljubljenika u horsko pjevanje. Djeluju pod okriljem NVU Kutak, probe održavaju u horskoj sali KIC-a „Budo Tomović“, a njihov rad može se pratiti na društvenim mrežama i na You tube kanalu KIC pop hora

1779 pregleda 31 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

“Pjevajmo i volimo se” naziv je koncerta KIC pop hora, koji će biti održan u petak, 19. juna u 20.30 sati na Trgu boraca u Kolašinu.

Koncert organizuje kolašinska Turistička organizacija , a to će biti završni nastup podgoričkog ansambla za ovu sezonu.

Kolašinskoj publici predstaviće se dijelom bogatog pop/rok domaćeg i stranog repertoara i evergrin melodijama.

Pod umjetničkom vođstvom Ivane Vlajnić, kako je najavljeno, oko 35 horista pjevaće: Grudi balkanske, Crna goro kapljo vode, Budi moja voda, Posoljeni zrak, Pjevam danju, pjevam noću, Densing kvin, Siti of stars, Džuli, Mene voljela… Nastup u Kolašinu je 110. koncert popularnog podgoričkog ansambla.

KIC pop hor, već sedam i po godina, obogaćuje muzičku i umjetničku realnost Crne Gore i regiona. Pjevali su u većini crnogorskih gradova, kao i u Zagrebu, Skoplju, Beogradu, Sarajevu, Subotici, Vrbasu, Prijepolju, Puli, Konjicu, na Tjentištu…. Ansambl je lani dobio prestižno priznanje ISKRA za građanski doprinos promociji opšteg dobra.

Hor već godinama uvijek čini oko 60 zaljubljenika u horsko pjevanje. Djeluju pod okriljem NVU Kutak, probe održavaju u horskoj sali KIC-a „Budo Tomović“, a njihov rad može se pratiti na društvenim mrežama i na You tube kanalu KIC pop hora.

Prema riječima menadžerke i producentkinje hora Snežane Burzan Vuksanović, “višegodišnji rad, duge probe iz noći u noć, puno ljubavi svih horista prema učenju, pjevanju, putovanjima, druženju, koncertima…urodile su plodom”. Horisti, kaže ona, obećavaju i u Kolašinu puno kvalitetnih, dobro spremljenih kompozicija, odlično raspoloženje i vrhunsku energiju, po kojoj je taj hor i prepoznat na širim prostorima.

Bonus video: