Prevrnulo se vatrogasno vozilo, tri pripadnika SZS Pljevlja lakše povrijeđena

Direktor Opšte bolnice u Pljevljima Saša Grbović kazao je Vijestima da su vatrogasci zbrinuti u toj ustanovi, gdje su obavljeni potrebni pregledi i dijagnostika

22713 pregleda 23 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Tri pripadnika Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja lakše su povrijeđena kada se danas popodne prevrnulo vatrogasno vozilo, nedaleko od mjesta gdje je trebalo da gase požar na pomoćnom objektu u četrdesetak kilometara udaljenom pljevaljskom selu Strahov do.

Direktor Opšte bolnice u Pljevljima Saša Grbović kazao je Vijestima da su vatrogasci zbrinuti u toj ustanovi, gdje su obavljeni potrebni pregledi i dijagnostika.

Povrijeđene vatrogasce i mjesto na kojem je došlo do prevrtanja vatrogasnog vozila obišao je i predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš.

Iz Službe zaštite su ranije upozoravali da vozila koja su dobili od Vlade u novembru 2018. nisu pogodna za terene u opštini Pljevlja.

požar Strahov do
foto: Privatna arhiva

Pljevaljska Služba zaštite dobila je besplatno dva vozila “mercedes unimog”, jedno “mercedes actros” i jedno vozilo “mercedes atego”, ukupne vrijednosti oko dva miliona eura.

Uslijed udara groma u Strahovom dolu do temelja je izgorela štala u vlasništvu Rista Kotlaje.

Bonus video: