MPNI: Obezbijeđena nabavka dva autobusa za prevoz učenika, ponuda firme "Osmanagić" najpovoljnija

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović je istakla da je ovo nastavak aktivnosti koje se odnose na unapređenje kvaliteta prevoza naših najmlađih, a u kojoj je u prvoj polovini godine za potrebe prevoza učenika u obrazovno-vaspitnim ustanovama širom Crne Gore obezbijeđeno 29 novih školskih vozila ukupne vrijednosti preko 1,3 miliona eura

8159 pregleda 4 komentar(a)
Foto: MPNI
Foto: MPNI

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) obezbijedilo je nabavku dva autobusa namijenjena za prevoz učenika na području opština Herceg Novi i Žabljak, ukupne vrijednosti 354.593,16 eura, saopšteno je iz MPNI.

Iz MPNI su dodali da su ugovor za nabavku potrebnih vozila, potpisali sa firmom "Osmanagić CO" D.O.O. Nikšić, čija je ponuda kako su kazali, odabrana kao najpovoljnija na tenderu.

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović je istakla da je ovo nastavak aktivnosti koje se odnose na unapređenje kvaliteta prevoza naših najmlađih, a u kojoj je u prvoj polovini godine za potrebe prevoza učenika u obrazovno-vaspitnim ustanovama širom Crne Gore obezbijeđeno 29 novih školskih vozila ukupne vrijednosti preko 1,3 miliona eura.

"MPNI će i u narednom periodu intenzivno raditi na unapređenju svih segmenata obrazovnog procesa, uključujući i obezbjeđivanje sigurnog i bezbjednog prevoza učenika", poručila je Jakšić-Stojanović.

Bonus video: