“Bojanovanje“ 28. jula u mediteranskom stilu uz evergrin hitove

Iz Opštine Ulcinj najavili su i manifestaciju "Ulcinjska lubenica", koja će se održati u subotu veče u centru Štoja

3465 pregleda 0 komentar(a)
Bojana (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Bojana (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Jedinstveni akustično-muzički događaj "Bojanovanje", biće održan u nedjelju 28. jula na obalama ulcinjske rijeke. Iz Turističke organizacije Ulcinj, jednog od organizatora tradicionalne manifestacije, koja se održava od 2019, najavili su nastupe Marijane Zlopaše, Denika Prizrenija i klape Assa Voce.

"Događaj je jedinstven po tome što posjetioci mogu uživati u ugođaju sa barki kao i sa obale i okolnih restorana kako u predivnim notama muzike tako i u spektakularnom zalasku sunca. Odlična atmosfera i mediteranski zvuci, vjerujemo da će obilježiti i ovogodišnje muzičko veče", piše u saopštenju TO u kome se kao organizatori manifestacije navode još privrednici grada i ljubitelji rijeke Bojane.

Ističe se da je "Bojanovanje" muzičko veče u mediteranskom stilu, tokom koje se izvodi samo akustična muzika najpoznatijih evergrin pjesama i koje privlači pažnju sve većeg broja ljudi.

Manifestacija povodom njenog veličanstva - ulcinjske lubenice

Manifestacija "Ulcinjska lubenica" biće održana u subotu veče u centru Štoja, najavili su iz Opštine Ulcinj, koja je sa Turističkom organizacijom, organizator manifestacije koja je u najjužnijem gradu održava prvi put.

"Svrha organizacije ove manifestacije je očuvanje naše bogate tradicije kultivisanja lubenice i promovisanje naših proizvođača kao glavni izvor autohtonih domaćih proizvoda", piše u saopštenju.

Bonus video: