Otvorena poslovnica Pošte na Luštici Bay

"Radno vrijeme poslovnice je od 9:00 do 15:30 svakog radnog dana i subotom"

4172 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pošta Crne Gore
Foto: Pošta Crne Gore

Nova poslovnica Pošte Crne Gore otvorena je danas na Luštici Bay, saopšteno je iz Pošte.

"Pošta 85321 od danas je na raspolaganju korisnicima na lokaciji Luštica Bay Centrale, zgrada 2A1, Novo Naselje Radovići bb. Radno vrijeme poslovnice je od 9:00 do 15:30 svakog radnog dana i subotom", piše u saopštenju.

"Korisnicima su u novootvorenoj pošti na raspolaganju standardne Poštine usluge: slanje razglednica, pisama, paketa, Post Express i EMS pošiljaka, telegrama, luksuznih telegrama sa poklonom, usluge elektronskog transfera novca u zemlji i inostranstvu i brojne druge usluge iz segmenta platnog prometa (uplate, isplate). U okviru poslovnice na Luštici radi i post shop", navodi se.

"Kontinuirano širenje mreže poslovnica, koja je u ovom trenutku najveća u zemlji, jedno je od strateških opredjeljenja Pošte Crne Gore. Veliki broj poslovnica na cijeloj teritoriji Države poštanske usluge čini lako dostupnim građanima i turistima. Pošte na primorju, posebno poslovnice u popularnim turističkim mjestima, dobro osmišljenim sadržajima post shop-ova, kroz filatelističke proizvode, monografije, vodiče, razglednice i suvenire, mogu imati i značajnu promotivnu funkciju", zaključuje se.

Bonus video: