Mandić čestitao Dan opštine Gusinje: Jako važno da se nastavi sa razvojem infrastrukture

"Evidentno je da se Gusinje svake godine sve više ističe na mapi ekoturizma na starom kontinentu i to je nešto što treba da raduje sve nas u Crnoj Gori"

4551 pregleda 34 reakcija 16 komentar(a)
Mandić, Foto: Skupština Crne Gore/M.Matković
Mandić, Foto: Skupština Crne Gore/M.Matković

Predsjednik Skupštine Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Gusinje predsjedniku Opštine Sanelu Baliću, predsjedniku Skupštine opštine Bujaru Hasanđekaju i svim građanima Gusinja, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Vašu opštinu, koja se nalazi u podnožju jednog od najimpozantnijih planinskih vijenaca ne samo na Balkanu, već i u Evropi, krase prirodne ljepote, koje čine veliki turistički potencijal. Evidentno je da se Gusinje svake godine sve više ističe na mapi ekoturizma na starom kontinentu i to je nešto što treba da raduje sve nas u Crnoj Gori", naveo je Mandić.

Dodao je da je jako važno da se nastavi sa razvojem infrastrukture u Gusinju, kako bi opština prije svega omogućila bolji život za sve njene građane, a samim tim i postala pristupačnija svima "koji žele da se dive ljepoti Prokletija i uživaju u njihovim čarima".

“Koristim ovu priliku da se zahvalim i brojnim iseljenicima koji su i dalje mnogo čime vezani za svoju zemlju i želim da istaknem da ih Crna Gora nikada neće zaboraviti, već da ćemo raditi na tome da ti ljudi postanu državljani", zaključio je Mandić.

Bonus video: