Spajić čestitao Dan opštine Kolašin

Spajić rekao da će završetak auto–puta, izgradnja novih saobraćajnica i ulaganje u željeznički saobraćaj, u bliskoj budućnosti, dodatno unaprijediti životni standard građana

4303 pregleda 3 komentar(a)
Spajić, Foto: Boris Pejović
Spajić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Vlade Milojko Spajić čestitao je građankama i građanima Kolašina Dan opštine, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Evidentan ekonomski progres Kolašina pravi je primjer direktnog uticaja napretka strateške infrastrukture na ubrzan rast i razvoj Opštine. Kolašin, ljetnjom ponudom i rekordnom posjećenošću, dokazuje da je cjelogodišnjim zalaganjem i domaćinskom predanošću moguće ostvariti novu vrijednost“, naveo je Spajić.

Rekao je da će završetak auto–puta, izgradnja novih saobraćajnica i ulaganje u željeznički saobraćaj, u bliskoj budućnosti, dodatno unaprijediti životni standard građana.

"Učinićemo sve da morački i rovački kraj, prebogat prirodnim ljepotama, šumskim, hidro i agro resursima, kao i kulturno-istorijskim sadržajima, još bolje i prikladnije prezentujemo zainteresovanim gostima, ali i kredibilnim investitorima“, poručio je Spajić.

Kako je naveo, optimalnim korišćenjem raspoloživog potencijala, Kolašin će postati uzorna, ekonomski samodovoljna i održiva lokalna zajednica.

„Siguran da podjednako dobro razumijemo važnost integracionog momentuma u kome se nalazimo, uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju na dobro svih građanki i građana Kolašina i Crne Gore“, zaključio je Spajić.

Bonus video: