Humanost.com: Prikupljenja sredstva za Jasmina iz Podgorice

"Posredstvom platforme humanost.com, u rekordnom roku, prikupljena su sredstva u iznosu od 1.370 eura, koja će biti iskorišćena za obezbjeđivanje peći na drva za predstojeće zimske mjesece, kreveta, kao i osnovnih životnih namirnica za malenog Jasmina", navodi se u saopštenju

7485 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Humanost.com
Foto: Humanost.com
Ažurirano: 10.09.2024. 13:46h

Platforma Humanost.com je saopštila da su, za samo dva sata, posredstvom te platforme prikupljena sredstva sa pomoć Jasminu Driniju iz Podgorice.

"Prije godinu dana, jednogodišnjem Jasminu Driniju iz Podgorice, dijagnostikovan je tumor krvnih sudova, što je prouzrokovalo brojne zdravstvene probleme. Nakon dugotrajnog liječenja, Jasmin će biti operisan u Kliničkom centru u Podgorici. Njegovoj devetočlanoj porodici, koja živi u izuzetno teškim uslovima, bila je neophodna podrška kako bi se obezbijedili osnovni uslovi za Jasminov oporavak nakon operacije. Posredstvom platforme humanost.com, u rekordnom roku, prikupljena su sredstva u iznosu od 1.370 eura, koja će biti iskorišćena za obezbjeđivanje peći na drva za predstojeće zimske mjesece, kreveta, kao i osnovnih životnih namirnica za malenog Jasmina", navodi se u saopštenju.

Rekli su da ova akcija "još jednom potvrđuje snagu naše zajednice" i spremnost da pomogne onima kojima je najpotrebnije.

Bonus video: