Mašković: Bulevar Vojislavljevića će graditi nova vlast, aktuelna nije imala kad od partijskog zapošljavanja

"Dobro je što su građani Podgorice svjesni šta se u našem gradu događa i ko je radio u njihovom interesu, a ko je zanemario njihove potrebe u prethodnih godinu i po dana", kazao je kandidat za odbornika liste "Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer"

7798 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Miloš Mašković, Foto: Evropski savez
Miloš Mašković, Foto: Evropski savez

Odlazeća vlast u Podgorici imala je godinu i po dana da započne izgradnju Bulevara Vojislavljevića, ali nisu imali kad, baveći se partijskim zapošljavanjem i revanšizmom prema neistomišljenicima, kazao je Miloš Mašković, kandidat za odbornika liste "Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer".

"Danas, manje od dvije sedmice prije vanrednih lokalnih izbora, premijer Spajić najavljuje izgradnju tog bulevara. To se zove funkcionerska kampanja i zloupotreba javnih resursa u predizborne svrhe. Dobro je što su građani Podgorice svjesni šta se u našem gradu događa i ko je radio u njihovom interesu, a ko je zanemario njihove potrebe u prethodnih godinu i po dana.

Bulevar Vojislavljevića će graditi nova vlast okupljena oko Evropskog saveza jer će građani Spajiću i ekipi reći Ne 29. septembra", poručio je Mašković.

Bonus video: