Savić: Martinićki put će unaprijediti cijeli kraj

"Saradnja s koalicionim partnerima i postignuća na drugim infrastrukturnim projektima potvrđuju naš zajednički napredak", kazao je šef odborničkog kluba PES-a u Danilovgradu

2112 pregleda 7 komentar(a)
Savić, Foto: PES
Savić, Foto: PES

Martinićki put ne samo da će poboljšati saobraćajnu povezanost i kvalitet života na potezu od Buruma do Gorice, već će unijeti novu energiju i unaprijediti cijeli kraj, saopštio je predsjednika odborničkog kluba Pokreta Evropa sad u Danilovgradu Veselin Savić.

"Završna faza asfaltiranja Martinićkog puta, jednog od najvažnijih infrastrukturnih projekata za našu opštinu, je pred nama. Ovaj put ne samo da će poboljšati saobraćajnu povezanost i kvalitet života na potezu od Buruma do Gorice, već će unijeti novu energiju i unaprijediti cijeli kraj. Posebno je značajno da je nova faza asfalta prvi sloj nakon gotovo pola vijeka", rekao je.

Kaže da su, "uprkos ponekad neosnovanim kritikama i izazovima", ostali dosljedni u svom cilju.

"Posebno se zahvaljujemo našem kolegi i poslaniku Dragoviću na ključnom doprinosu ovom uspjehu. Saradnja s koalicionim partnerima i postignuća na drugim infrastrukturnim projektima potvrđuju naš zajednički napredak. Pokret Evropa sad Danilovgrad zahvaljuje građanima na povjerenju i strpljenju. Nastavljamo zajedno raditi na daljem razvoju našeg kraja! Radimo", napisao je Savić.

Bonus video: