Otkazan humanitarni koncert u Nikšiću

Omladinski klub Nikšić, u saradnji sa većim brojem muzičara iz toga grada, planirao je humanitarni koncert na gradskom Trgu, a prikupljena sredstva su trebala da budu namijenja za opremanje kupatila porodice Bubanja iz prigradskog naselja Kličevo
108 pregleda 0 komentar(a)
porodica Bubanja, Foto: Banka hrane
porodica Bubanja, Foto: Banka hrane
Ažurirano: 08.04.2017. 11:32h

Humanitarni koncert Pjesmom za Bubanje koji je Omladinski klub za danas zakazao odložen je zbog smrti dvojice Nikšićana koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći.

U nesreći koja se jutros u dva sata dogodila u nikšićkom naselju Kočani poginuli su Goran Vojinović (37) i Zoran Gardašević (27).

Omladinski klub Nikšić, u saradnji sa većim brojem muzičara iz toga grada, planirao je humanitarni koncert na gradskom Trgu, a prikupljena sredstva su trebala da budu namijenja za opremanje kupatila porodice Bubanja iz prigradskog naselja Kličevo.

"Bubanje pored nehumanih uslova u kojima žive, vode još jednu mnogo veću bitku, bitku za život majke i supruge, Branke, koja boluje od karcinoma. Kupatilo, u kome nemaju ni pločice, tuš kabinu, sanitarije, a tek nedavno su dobili bojler, trenutno im je najneophodnije", ranije je saopšteno iz Omladinskog kluba.

Petočlana porodica Milana Bubanje, kako su nedavno apelovali iz Banke hrane, živi ispod linije siromaštva, a Branki je tumor na mozgu, koji je operisala 2013. metastazirao na pluća i jetru.

Bubanje žive od 144 eura materijalne naknade koje Branka prima po osnovu rođenja troje i više djece.

FK Sutjeska će sav prihod od današnjeg meča na stadionu pod Bistricom protiv Jedinstva uplatiti porodici Bubanja.

Broj žiro računa na ime Milan Bubanja je: 530-0600100074491-83 NLB banka.

Bonus video: