Pozitivna: Podržaćemo zakup Kraljičine plaže ako prođu amandmani

Pajović je kazao da će o odluci o Mamuli razgovarati danas na stranačkim organima
51 pregleda 0 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 27.12.2015. 13:34h

Lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović je najavio da će ta partija glasati za Aneks Ugovora o zakupu hotela "Kraljičina plaža" u Budvi ukoliko budu prihvaćeni njihovi amandmani koje su podnijeli prošle sedmice.

"Podnijeli smo amandmane za aneks Ugovora za hotel "Kraljiniča plaža" i o tome ćemo danas pričati na Glavnom odboru i Predsjedništvu. Ako amadmani budu prihvaćeni mi ćemo glasati za, ako ne budu, onda nećemo", rekao je lider Pozitivne.

"Amandamani su plod našeg višemjesečnog rada i ekonomskih analiza i želimo da zaštitimo ekonomske interese države. Ekonomski projekti za njih nijesu jednako DPS", rekao je.

Pajović je objasnio da se na ovaj način želi preduprijediti arbitraža koja bi državu koštala 100 miliona eura.

"To je suština naše odluke, nema nikakve pozadine. Ako neko ima bolji model zaštite državnih eknomskih interesa neka saopšti do sjutra", rekao je.

Poslanici će sjutra glasati i o Ugovoru za projekat Mamula. Pajović je kazao da će o odluci o Mamuli razgovarati takođe danas na stranačkim organima.

"Ona do sada nije bila u našem fokusu želje za ispravljanjem, ali ćemo se svakako odgovorno ponijeti i prema tom projektu", poručio je Pajović.

Bonus video: