Vujošević: Perišić (DF) nas nije konsultovala oko saopštenja, u njemu se veliča Vučelić

On je kazao da je saopštenje poslala predsjednica obora bez konsultacije ostalih članova

13074 pregleda 8 komentar(a)
Vujošević, Foto: PR Centar
Vujošević, Foto: PR Centar

Povodom današnjeg saopštenja Odbora direktora Luke Bar u kojem je navedeno da je razriješen izvršni direktor Vladan Vučelić (DPS) i za vršioca dužnosti postavljen doskorašnji pomoćnik izvršnog direktora Deda Đelović, reagovao je zamjenik predsjednika odbora direktora Savo Vujošević (Demos).

On je naveo da nije saglasan sa dijelom saopštenja u kojem se, kako je kazao, veliča doskorašnji direktor Vučelić, kao i da odbor uopšte nije konsultovan u vezi saopštenja kojeg je medijima poslala predsjednica odbora Slađana Perišić (DF).

Vujoševiću je sporna rečenica: "Odbor direktora je cijeneći rezultate koje Luka u kontinuitetu ostvaruje, posebno one u vremenu kovid krize i dosadašnju korektnu saradnju zahvalio Vladanu Vučeliću na datom doprinosu".

"Odbor je trebao da se konsultuje u vezi saopštenja i da bude zajednički stav, da svi možemo da damo primjedbe i sugestije, a ne da se šalje bez konsultacije", naveo je Vujošević "Vijestima".

On je kazao i da je na sjednici predložio razrješenje sekretarke društva Vesne Mihaljević koja je dio uprave Luke Bar već duže od deset godina, ali da je dobio podršku samo od člana Milorada Krgovića, dok je preostalo troje članova bilo protiv njenog razrješenja.

Bonus video: