Banka bez vremenskih ograničenja: 24/7 Hipotekarne banke od danas i u Ulcinju

Danas je svečano otvorena nova 24/7 filijala Hipotekarne banke u Ulcinju. Otvaranjem modernog prostora opremljenog najsavremenijim multifunkcionalnim terminalima, Hipotekarna banka će omogućiti klijentima obavljanje bankarskih transakcija 24h dnevno tokom cijele godine.

15648 pregleda 31 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Hipotekarna banka
Foto: Hipotekarna banka

Driton Lunjić, direktor filijale Ulcinj kazao je da će otvaranjem ove filijale, svi klijenti, ali i mnogobrojni turisti koji posjećuju Ulcinj, biti u mogućnosti da brzo i jednostavno obavljaju sve bankarske usluge.

"Otvaranjem posebnog prostora, opremljenog najsavremenijim multifunkcionalnim terminalima, Hipotekarna banka će omogućiti klijentima obavljanje bankarskih transakcija 24h dnevno, svih 365 dana u godini. Otvaranjem ove filijale, svi klijenti, ali i mnogobrojni turisti koji posjećuju naš grad, biće u mogućnosti da brzo i jednostavno obavljaju sve bankarske usluge. Grad Ulcinj biće bogatiji za jedan novi, savremeni i reprezentativni bankarski prostor u kojem će klijenti, ponavljam, 24h, 365 dana u godini moći da obavljaju bankarske usluge", kazao je Lunjić.

On se zahvalio predsjedniku Skupštine opštine Ulcinj Ardijanu Mavriću na prisustvu i pomoći i pozvao ga da zajedno sa direktoricom poslovne mreže, Tamarom Braunović, označe početak rada ove filijale.

Hipotekarna banka
foto: Hipotekarna banka

Tamara Braunović, direktorica poslovne mreže u Hipotekarnoj banci kazala je da otvaranjem 24/7 filijale u Ulcinju, Hipotekarna banka nastavlja da radi na kontinuiranom unapređenju mreže filijala širom Crne Gore.

"Mi smo prva banka koja je počela sa 24/7 zonama i banka koja je uvela dostupnost bankarskih servisa klijentima 365 dana u godini a posebno nas raduje činjenica da danas u Ulcinju obilježavamo otvaranje jedne takve filijale koja je sedma po redu u našoj poslovnoj mreži. Na novoj lokaciji u Ulcinju trudili smo se da stvorimo prijatan i funkcionalan prostor kako za naše postojeće klijente tako i za klijente koji odluče da nam se pridruže i postanu dio Hipotekarne banke. Trudili smo se da učinimo naše usluge pristupačnim 24/7 tokom cijele godine. Poslovnice Hipotekarne banke su prepoznate po savremenom enterijeru koji klijentima pored brze i kvalitetne usluge omogućava i ugodno obavljanje bankarskih servisa", kazala je Braunović i dodala da i nova filijala Hipotekarne banke predstavlja simbol posvečenosti zajednici i klijentima a rezultat je strategije i želje za povećanim stepenom dostupnosti, funkcionalnosti i udobnosti što je trend koji će banka nastaviti i u budućnosti.

Predsjednik Skupštine opštine Ulcinj Ardijan Mavrić izrazio je zadovoljstvo što prisustvuje otvaranju nove poslovnice Hipotekarne banke.

"Ova poslovnica predstavlja kombinaciju modernosti i biznisa. Ovo je još jedan korak ka tome da banka pokaže ono što predstavlja svih ovih godina - kvalitet u pružanju usluga u opštini Ulcinj. Ovo je jedna od novijih banaka koje posluju u Ulcinju ali možemo reći da imaju možda i najbolju uslugu u bankarskom sektoru u našoj opštini”.