Universal Capital Banka lansirala prvu metalnu karticu u Crnoj Gori -Moć koja se prepoznaje!

“Pripremite se za novu dimenziju bankarstva” sa ponosom poručuju iz Universal Capital Banke lansiranjem prve Visa Platinum Business metalne kartice.

9588 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Universal Capital Banka
Foto: Universal Capital Banka

Universal Capital Banka ponovo donosi inovacije i svjetske trendove na crnogorsko tržište. Radi se o apsolutnoj novini u bankarskom sektoru Crne Gore- prva platna kartica izrađena od metala!

Prateći svjetske trendove u kartičarstvu, Universal Capital Banka je u saradnji sa kompanijom Visa, globalnim liderom u oblasti digitalnih plaćanja, plasirala Visa Platinum Business metalnu kartice prvu i jedinstvenu na tržištu Crne Gore. Ovu platnu karticu, pored izuzetno luksuznog i inovativnog dizajna, odlikuju i ekskluzivni benefiti dostupni isključivo njenim korisnicima.

Riječ je o kartici koja nudi prestižnu Visa Concierge uslugu, te koja pruža podršku korisnicima 24 sata na dan, sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga.

Ova kartica ne samo da predstavlja simbol prestiža, već pruža klijentima eskluzivnost i sigurnost, sa posebnim naglaskom na premium usluge i benefite kao što su besplatan neograničen pristup Lounge Key poslovnim salonima za korisnika kartice i gosta, pristup na više od 1200 business Lounge Key salona na aerodromima u više od 450 gradova širom svijeta, povraćaj sredstava (cashback) za Booking.com rezervacije, putno osiguranje i još mnogo drugih.

Visa Platinum Business metalna kartica, kao prva metalna kartica na tržištu, postavlja nove standarde u sferi poslovnog bankarstva.

“Uvijek se trudimo da pratimo potrebe i očekivanja naših klijenata i u skladu sa tim razvijamo ponudu koja će u potpunosti biti prilagođena njihovim zahtjevima.Ova kartica je upravo simbol naše posvećenosti ličnom pristupu klijentima, sigurnosti, ali i prvoklasnom servisu za kliente čiji životni stil zahtijeva personalizovanu uslugu i pogodnosti najvišeg nivoa. Lansiranjem ove kartice, jos jednom potvrdujemo ulogu pokretača modernizacije i inovacija u bankarstvu Crne Gore. Ostajemo dosljedni snaznoj afirmaciji novih tehnologija i primjeni najmodernijih rješenja u poslovanju.

Uvjeren sam da ce Visa Platinum Business metalne kartice zadovoljiti potrebe klijenata banke, ali i privući nove klijente koji će uživati u premium usluzi Universal Capital Banke.

Ponosni smo što smo posle dosta uloženog truda i rada uspeli da prvi na domaćem tržištu razvijemo proizvod koji spaja u sebi najbolje iz Universal Capital Banke i kartičnog brenda Visa, a ujedno i predstavlja jasnu viziji imidza Universal Capital Banke.

Sa sigurnošću mogu istaći da će i dalji put Banke biti usmjeren ka razvoju i implementaciji novih tehnologija i primjeni najmodernijih rješenja u poslovanju ali i afirmaciji odgovornog društvenog poslovanja o čemu svjedoči činjenica da će dio članarine svake izdate metalne kartice Banka donirati u humanitarne svrhe", poručio je Miloš Pavlović Predsjednik Upravnog odbora Universal Capital Banke