Naš poznati šampion se nije odvajao od nje

Sa svim mogućnostima koje nudi, Addiko Mastercard kreditna kartica je jedinstvena tako da nećete željeti da je dijelite ni sa kim.

16325 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Addiko banka
Foto: Addiko banka

Koliko je bila važna našem poznatom šampionu, pogledajte u videu:

Njena glavna karakteristika je mogućnost podjele na 2 do 24 rate svih transakcija iznad 25 EUR, bilo da se radi o plaćanjima u zemlji i inostranstvu ili online plaćanjima. Nakon izvršenog plaćanja dovoljno je da u Addiko Mobile aplikaciji ili pozivom na broj našeg Kontakt centra (19990) samostalno odredite na koliko rata želite da podijelite vašu transakciju.

Pored podjele na rate, Addiko Mastercard kreditna kartica omogućava i druge dvije značajne povoljnosti: revolving od 5% na mjesečnom nivou i odloženo plaćanje do 40 dana.

Sve ovo samo sa jednom karticom u vašem džepu, a da biste postali vlasnik Addiko Mastercard kreditne kartice nije neophodno da ste i klijent Addiko banke.

Ako već niste, onda je pravi trenutak da zatražite Addiko Mastercard kreditnu karticu. Osim u našim poslovnicama i kroz Addiko Mobile aplikaciju sada to možete uraditi i online putem linka.

Addiko je tu da vam olakša život, pruži podršku u nepredviđenim situacijama i pomogne da ostvarite vaše snove.