Lekić ponovo izabran za predsjednika Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja

Imenovani su i novi članovi Odbora direktora, a to su pored Lekića: Mladen Gogić, Vladislav Mićković, Luka Ilinčić i Dragan Leković

4570 pregleda 13 komentar(a)
Milan Lekić, Foto: Opština Pljevlja
Milan Lekić, Foto: Opština Pljevlja

Milan Lekić je na konstitutivnoj sjednici ponovo izabran za predsjednika Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja, saopšteno je iz ove državne kompanije. Imenovani su i novi članovi Odbora direktora, a to su pored Lekića: Mladen Gogić, Vladislav Mićković, Luka Ilinčić i Dragan Leković.

"Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore, u svojstvu Skupštine akcionara Rudnika uglja AD Pljevlja, na redovnoj sjednici konstatovao je istek mandata dosadašnjim članovima i imenovao nove članove Odbora direktora Rudnika uglja AD Pljevlja. Dva člana Odbora direktora, istaknutih stručnjaka iz reda univerzitetskih profesora, koji su bili u prethodnom sastavu, zbog obimnih radnih obaveza nijesu mogli nastaviti mandat u novom sazivu", saopšteno je iz Rudnika uglja Pljevlja.

Gogić, Mićković i Ilinčić su u odbor izabrani umjesto Dragana Lončara, Milan Gvozdenović i Bobana Melovića, koji su samo prije tri mjeseca izabrani za članove Odbora direktora najveće pljevaljske kompanije.

Bonus video: