Odžić: Spajić da vrati kalkulator za zarade kako bi građani mogli da izračunaju koliko im je dužan svakog mjeseca

"Svjesni smo mi gospodine premijeru da je to bila šarena laža, sve i da su povećane plate da bi nam na teret stavili novo zaduženje, ali vratite kalkulator, koji će simbolično od danas biti brojčanik koji otkucava tik-tak”

7713 pregleda 10 komentar(a)
Petar Odžić, Foto: SDP
Petar Odžić, Foto: SDP

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić traži od premijera Milojka Spajića da se na sajtu njegove stranke Pokret Evropa sad što hitnije vrati kalkulator za zarade.

Odžić je istakao da ne vjeruje da će se povećanje desiti, već traži da se kalkulator vrati kako bi svaki građanin mogao da izračuna "koliko mu je Spajić dužan svakog mjeseca".

"Svjesni smo mi gospodine premijeru da je to bila šarena laža, sve i da su povećane plate da bi nam na teret stavili novo zaduženje, ali vratite kalkulator, koji će simbolično od danas biti brojčanik koji otkucava tik-tak”, naveo je Odžić.

On je dodao da se sa povećanja plata, prešlo na rezolucije, sa standarda građana na svađanje sa regionom, a da se umjesto Evrope nazire Rusija

"Vaši koalicioni partneri pozivaju na uklanjanje spomenika Maršalu Titu, kako bi kao vaša politička braća, ali i kolege iz Beograda rehabilitovali Pavla Đurišića i Dražu Mihajlovića. Premijeru, pokazali ste što znate, i narod vas je već počeo ocjenjivati na lokalu. Nikakva rekonstrukcija i šahovska rokada vas neće spasiti suda birača ni u Podgorici ni na parlamentarnim izborima, maske su pale, blijeda ste kopija šefova iz DF-a, ipak se oni 40 godina bave ovom tematikom", zaključuje Odžić.

Pokret Evropa sad (PES) uklonio je sa svog sajta kalkulator koji obračunava zarade po programu Evropa sad 2.

Bonus video: