Radnici "Košute" opet zaustavili saobraćaj: O eventualnoj radikalizaciji kad se iz Vlade vrate sa odmora

Ni nakon pet mjeseci otkako su počeli sa blokadama puta radnici nijesu dobili odgovor, ali ne gube nadu i očekuju, kako je istakla njihova predstavnica Dijana Vujović, da će se nadležni iz rekonstruisane Vlade ipak oglasiti i pozvati ih na dogovor

5840 pregleda 7 komentar(a)
Bivši radnici "Košute", Foto: Screenshot/RTV Cetinje
Bivši radnici "Košute", Foto: Screenshot/RTV Cetinje

Bivši radnici cetinjske "Košute" zaustavili su i danas saobraćaj između Cetinja i Podgorice, u mjestu Kruševo ždrijelo, zahtijevajući od Vlade da im se, između ostalog, isplate zaostale zarade, prenosi Cetinjski list.

Ni nakon pet mjeseci otkako su počeli sa blokadama puta radnici nijesu dobili odgovor, ali ne gube nadu i očekuju, kako je istakla njihova predstavnica Dijana Vujović, da će se nadležni iz rekonstruisane Vlade ipak oglasiti i pozvati ih na dogovor.

Radnici će nastaviti sa protestima i sačekati septembar da se Vlada vrati sa godišnjeg odmora, kako bi, eventualno, radikalizovali proteste.

Oni su i danas od 11 časova stajali pored magistrale s transparentima, nakon čega je od 11.30 uslijedila polusatna blokada saobraćaja.

Sljedeći protest biće održan u ponedjeljak, a vrijeme početka protesta odnosno blokade puta Cetinje – Podgorica još uvijek nije poznato.

NE PROPUSTITE

Bonus video: