Uprava: Javni poziv 2 za redovne sječe u četvrtak, jedini uslov cijena

"Ovim će se razotkriti da li je sve vrijeme iza protesta cilj rušenje ovog menadžmenta Uprave za gazdovanje šumama i lovištima zbog odgovornog rada i rezultata", navodi se u saopštenju

6982 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima saopštila je da će u četvrtak, 15. avgusta raspisati Javni poziv 2 za redovne sječe u ovoj godini.

"Imajući u vidu pokušaj manipulacije zbog kriterijuma u vidu broja radnika, lokalnog faktora i lokalnog sjedišta privrednog društva, Javni poziv 2 će imati samo jedan jedini uslov, a to je cijena. Ovim će se razotkriti da li je sve vrijeme iza protesta cilj rušenje ovog menadžmenta Uprave za gazdovanje šumama i lovištima zbog odgovornog rada i rezultata", navodi se u saopštenju.

Drvoprerađivači iz Rožaja, Plava, Berana, Pljevalja i Bijelog Polja okupili su se danas pred zgradom Vlade, protestujući zbog tendera koji je Uprava bila sprovela za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju, zbog čega je, kako tvrde, veliki dio njih diskriminisan i eliminasan iz procesa.

Bonus video: