Mikrokreditna finansijska institucija “Partner Plus” AD počela sa radom – podizanje standarda u mikrokreditiranju

Mikrokreditna finansijska institucija Partner Plus AD počela je sa radom 05. septembra 2024. godine. Institucija je osnovana sa primarnim ciljem da pruži podršku razvoju lokalne privrede kroz obezbjeđivanje pristupačnih finansijskih rješenja. Poseban fokus usmjeren je na preduzetnike, mikro i mala preduzeća, kao i pojedince kojima su potrebna dodatna sredstva za unaprjeđenje poslovanja i kvaliteta života. Bićemo podrška razvoju biznisa naših klijenata, akcelerator njihovih ideja i efikasne realizacije.

29680 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Partner Plus
Foto: Partner Plus

Naš Tim ima bogato iskustvo rada u bankarstvu i mikrofinansiranju. Žene koje su osnivači Partner Plus AD osnivale su mikrokreditne institucije i banke, pokretale i implementirale razne projekte i inicijative na crnogorskom finansijskom tržištu. Ulaganje u razvoj malog sektora je vječito interesovanje i najkreativniji dio vizije cijelog našeg Tima.

Odbor direktora nove MFI čine Aleksandra Popović, predsjednik, Draško Trninić i Milka Ljumović. Izvršni direktor je Marijana Šćekić. Savjetnik MFI je Norah Licet Becerra Farfan, međunarodni ekspert. Kolega Mirko Krunić rukovodi tehničkom podrškom i razvojem mreže

Partner Plus AD će aktivno doprinositi razvoju lokalne zajednice kroz programe podrške za žene preduzetnice, inovativne startup projekte, kao i projekte koji se odnose na zeleno finansiranje i očuvanje životne okoline. Uz finansijsku podršku partnera iz zemlje i inostranstva, stremimo da ubrzamo i pojednostavimo proces apliciranja, koristeći savremene tehnologije i nova znanja.

Partner Plus
foto: Partner Plus

Pozivamo vas da nas posjetite i saznate više o našim proizvodima. Sjedište institucije se nalazi na adresi Bulevar Džordža Vašingtona br. 56, prvi sprat. Detaljnije informacije o našim uslugama možete dobiti i putem telefona 020/33 44 00 ili mejl adrese office@partner-plus.me.

Partner Plus AD – Bolji smo zajedno