Otvorite vrata digitalnog marketinga uz Milana Maglova – dođite na besplatnu radionicu Visa She’s Next projekta!

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mjesta, neophodno je da se prijavite za učešće na ovoj besplatnoj radionici. Prijave su otvorene, a svim zainteresovanim preduzetnicama preporučujemo da se prijave što prije kako bi osigurale svoje mjesto

3888 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Ako ste spremni da zakoračite u svijet preduzetništva, čujete priče uspješnih preduzetnika, unaprijedite svoje vještine u marketingu onda ne smijete propustiti prvu besplatnu edukativnu radionicu u okviru uspješnog globalnog projekta Visa She’s Next. Ovaj događaj održaće se u srijedu, 11. septembra 2024. godine, u 18h u Cineplexx Big Fashion tržnom centru u Podgorici.

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja mjesta, neophodno je da se prijavite za učešće na ovoj besplatnoj radionici. Prijave su otvorene, a svim zainteresovanim preduzetnicama preporučujemo da se prijave što prije kako bi osigurale svoje mjesto.

Svi učesnici imaće priliku da čuju predavanje Milana Maglova, jednog od vodećih stručnjaka za digitalni marketing i community management u regionu. Sa višegodišnjim iskustvom u vođenju digitalnih kampanja i upravljanju profilima za brendove sa više miliona pratilaca, Milan je tu da vam otkrije kako da razvijete vaš biznis uz pomoć društvenih mreža.

Visa
foto: Promo

Njegova inovativna strategija i uvid u aktuelne trendove mogu postati ključni faktor uspjeha vašeg preduzetničkog puta. Pored njega, Vladimir Vulić, priznati strateg za digitalnu transformaciju, pružiće vam korisne savjete o digitalnom marketing i razvoju vaših preduzetničkih zamisli. Njegovo bogato iskustvo i saradnja sa globalnim kompanijama donose jedinstvenu priliku da naučite kako da izdvojite vaš proizvod u moru konkurencije.

Visa
foto: Promo

Učite od najboljih – inspirativne priče crnogorskih preduzetnica

Pored predavača, posebnu notu ovom događaju daju inspirativne priče tri uspješne preduzetnice radionica koje su lideri u svojim oblastima:

  • Adrijana Husić, osnivačica Communication Studio Cassiopeia, ekspertkinja za integrisane marketinške strategije,
  • Hajdana Kostić, renomirana slikarka i grafička dizajnerka čiji radovi krase prestižne kolekcije,
  • Milanka Jovanović, vlasnica kompanije Habitat, koja već više od dvje decenije vodi uspješan biznis.

Ove žene će sa vama podijeliti svoja iskustva, izazove i savjete za uspješno vođenje preduzetničkih projekata. Biće to prilika da iz prve ruke dobijete odgovore na pitanja koja vas zanimaju.

Visa
foto: Promo

Zašto ne smijete propustiti ovu radionicu?

Ova inspirativna i edukativna besplatna radionica će vam pružiti priliku za učenje od najboljih u industriji, umrežavanje sa kolegama i proširenje vidika. Ovo može biti početak za razvoj vašeg biznisa i ostvarenje snova.

Visa
foto: Promo

Mentorski program Visa She’s Next

Pored radionica, projekat Visa She's Next uključuje i mentorski program koji nudi ženama preduzetnicama priliku za stručno vođenje i podršku u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Ovaj program je savršena dopuna edukativnim radionicama i pruža mogućnost za personalizovano mentorstvo.

Prijave za mentorski program traju do 15. septembra 2024. godine, a možete se prijaviti ovdje. Ne propustite priliku da postanete dio ovog jedinstvenog projekta koji osnažuje žene preduzetnice i doprinosi njihovom dugoročnom uspjehu.

Visa
foto: Promo

Šta je Visa She’s Next projekat

Visa She’s Next je globalna inicijativa kompanije Visa koja podržava žene preduzetnice kroz edukaciju, mentorstvo i resurse za pokretanje i unapređenje biznisa. Projekat je pokrenut 2019. godine i sprovodi se širom svijeta, pomažući ženama da prevaziđu izazove, povećaju prisustvo na tržištu i ostvare ekonomski uspheh. Sada dolazi i u Crnu Goru kako bi osnažio lokalne preduzetnice i podstakao njihov razvoj.

Visa, kao lider u digitalnim plaćanjima, povezuje potrošače i kompanije u više od 200 zemalja, omogućavajući brza i sigurna digitalna plaćanja koja podstiču ekonomski rast.