Menadžment HGBR i Kalkavan: Postoji izuzetna mogućnost dalje saradnje u turizmu između Crne Gore i Turske

"Na radnom sastanku menadžment HGBR upoznao je ambasadora Kalkavana sa poslovnim rezultatima Društva, sa posebnim osvrtom na trend značajnog rasta broja turskih gostiju u hotelima 'Budvanske rivijere' u Budvi i Petrovcu"

1507 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: HGBR
Sa sastanka, Foto: HGBR

Postoji izuzetna mogućnost dalje saradnje u oblasti turizma između Crne Gore i Turske, konstatovano je na sastanku menadžmenta Hotelske grupe "Budvanska rivijera" ( HGBR) i ambasadora Turske u Crnoj Gori, Bariša Kalkavana.

Kalkavan je boravio u radnoj posjeti HGBR.

"Na radnom sastanku menadžment HGBR upoznao je ambasadora Kalkavana sa poslovnim rezultatima Društva, sa posebnim osvrtom na trend značajnog rasta broja turskih gostiju u hotelima 'Budvanske rivijere' u Budvi i Petrovcu. Sagovornici su ocijenili da Crna Gora i Republika Turska grade sadržajno prijateljstvo na bilateralnom planu, uz konstataciju da postoji izuzetna mogućnost dalje međudržavne saradnje u oblasti turizma.Tokom sastanka poseban fokus stavljen je na promociju Crne Gore na najznačajnim sajmovima turizma i hotelijerstva u Republici Turskoj, ali i na rješavanje postojećih izazova u turističkom sektoru i unapređenja avio-dostupnosti Crne Gore u cilju dolaska većeg broja gostiju sa turskog tržišta", navode iz HGBR.

Menadžment HGBR i Kalkavan istakli su važnost daljeg jačanja bilateralnih odnosa u oblasti turizma uključivanjem nacionalnih turističkih organizacija i hotelijera iz Crne Gore i Turske.

Sastanku su iz HGBR prisustvovali predsjednik Odbora direktora HGBR Mijomir Pejović, izvršni direktor Jovan Gregović i sekretarka Društva Sanja Boreta.

Bonus video: