Mujović pozvao Lekića da podnese ostavku

"Nedopustivo je da se javni funkcioneri neodgovorno ponašaju prema funkcijama koje obavljaju, a samim tim i građanima Crne Gore"

8277 pregleda 0 komentar(a)
Mujović, Foto: Đorđe Cmiljanić/Vlada Crne Gore
Mujović, Foto: Đorđe Cmiljanić/Vlada Crne Gore

Ministar energetike Saša Mujović pozvao je predsjednika Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja Milana Lekića da podnese ostavku.

U objavi na Instagram profilu, Mujović je napisao da ukoliko to Lekić ne uradi, da očekuje od odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) da Lekića razriješi dužnosti.

Lekića je večeras imao udes službenim vozilom "infiniti" u Ulici Volođina u Pljevljima. "Vijestima" je nezvanično iz policije rečeno da je Lekić, kako tvrde, vozio sa 1,15 promila alkohola.

Saša Mujović
foto: Screenshot

"Nedopustivo je da se javni funkcioneri neodgovorno ponašaju prema funkcijama koje obavljaju, a samim tim i građanima Crne Gore. Nakon informacije da je predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja Milan Lekić imao udes službenim automobilom, kojim je upravljao pod dejstvom alkohola, pozivam gospodina Lekića da pokaže odgovornost prema kompaniji koju predstavlja i podnese ostavku", rekao je Mujović.

Bonus video: