Vučelić uz Lekića

172 pregleda 29 komentar(a)
Maja Vučelić, Miodrag Lekić, Foto: Boris Pejović
Maja Vučelić, Miodrag Lekić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.03.2015. 12:28h

Odbornica Demokratskog fronta u Skupštini Glavnog grada Maja Vučelić saopštila je da će svoje dalje političko djelovanje nastaviti u političkoj partiji Demos, na čijem čelu se nalazi Miodrag Lekić.

"Crnoj Gori je neophodna demokratska smjena vlasti, a ta smjena se ne može desiti bez borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, zato smatram da je Demos partija koja će doprijeniti prave i istinske promjene u Crnoj Gori. Demokratskom frontu, odnosno Građanskom klubu DF koji okuplja nestranačke ličnosti, sam pristupila 2012. sa željom da podržim najprije Miodraga Lekića, čovjeka kojim je svojim znanjem, tolerancijom i upornošću započeo proces pomirenja građana Crne Gore", navodi se u saopštenju Vučelić.

Ona je kolegama iz Demokratskog fronta poželjela uspješan rad i nada se daljoj saradnji za demokratsku smjenu vlasti.

I Tufegdžić u Demosu

I odbornički kandidat sa izborne liste Demokratskog fronta na majskim lokalnim izborima prošle godine Dragan Tufegdžić, nastaviće političko djelovanje u Demosu.

Tufegdžić je čan OO PzP Bar i nekadašnji odbornik te partije u SO Bar.

"Miodrag Lekić je ulazeći u crnogorsku političku svakodnevnicu sa sobom donio manire i političku kulturu neshvatljivu za većinu ovdašnjih političara. Neko ko je uspio da pomiri nepomirljivo i ko je dao pečat novog političkog promišljanja, političkog dijaloga i sveukupnog djelovanja, uliva povjerenje i nadu za dostizanje tako željenih promjena. Svojim dosadašnjim kolegama, koje smatram i budućim, želim puno uspjeha u dostizanju zajedničkih ciljeva", rekao je Tufegdžić.

Bonus video: