Vešović: Lekićev izborni štab zloupotrebljava građane za ostvarenje svojih namjera

On je rekao da u Lekićevom štabu hoće da diskriminišu građane i brišu njihovo pravo na izbor
0 komentar(a)
Časlav Vešović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Časlav Vešović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.04.2013. 16:44h

Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Časlav Vešović, kazao je da Izborni štab Miodraga Lekića ljude tretira kao brojeve i kao sredstvo za ostvarenje svoji loših namjera.

„Pošto je nikada nijesu ni htjeli, nijesu ni mogli upoznali Crnu Goru. Jer da jesu, znali bi da je ovdje obraz preči od ičega i da se čast po svaku cijenu brani. U njihovim očima ovo jeste hajka i to najgora, jer ih stiže čast onih koje su nepravedno optužili da lažu i kradu, naše ali i one koji su u njihovo ime čuvali biračke kutije i demokratske izbore u Crnoj Gori”, kaže se u saopštenju Vešovića.

On je rekao da u Lekićevom štabu hoće da diskriminišu građane i brišu njihovo pravo na izbor.

„Njihovi divni snovi, a za građane najveći košmari. Ali nikako da čujemo, da li izračunaše koliko su glasova dobili, pa makar ponovo lagali ili sabirali u tim čuvenim snovima. Možda nam usput i saopšte kako toliko „lavova” stade u mišju rupu, iz koje danima ne izlaze, niti smiju”, naveo je Vešović.

On smatra da iz Lekićevog štaba zato i pozivaju druge na ulične proteste,”da bi ih branili od onih koje su bez osnova beskrupulozno vrijeđali”.

Bonus video: