Čučka: Pozivamo relevantne političke aktere u Budvi na okrugli sto vlasti i opozicije

"Budvanska vlast je u permanentnoj krizi od momenta njenog konstituisanja. I vrijeme je više da se ta kriza počne rješavati"
94 pregleda 7 komentar(a)
Miodrag Čučka, Foto: Crnogorska
Miodrag Čučka, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 03.07.2018. 07:38h

Odbornici Crnogorske predložili su predsjedniku Skupštine opštine (SO) Budva odlaganje zakazane sjednice budvanske skupštine i pozvali sve političke aktere u Budvi da se okrenu nalaženju rješenja za izlazak iz krize vlasti, saopštio je danas Miodrag Čučka, predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi.

"Budvanska vlast je u permanentnoj krizi od momenta njenog konstituisanja. I vrijeme je više da se ta kriza počne rješavati. Zato Crnogorska poziva sve relevantne političke aktere u Budvi da učestvuju na okruglom stolu vlasti i opozicije o stanju u Budvi i načinima izlaska iz krize budvanske vlasti", rekao je Čučka.

On je obavijestio šefove odborničkih klubova u SO Budva i predsjednike političkih stranaka koje imaju predstavnike u budvanskoj skupštini da će okrugli sto biti organizovan u četvrtak u 10 sati u prostorijama Crnogorske u zgradi Zavoda za izgradnju u Budvi.

Bonus video: