Odžić DPS-u Budva: Veće sramote od toga da ste potkradali sopstvene građane ne može biti

"Ako je SDP nekoga rastjerao iz Budve, onda možemo biti ponosni što smo rastjerali kriminalce poput mnogih članova DPS-a od kojih se neki danas kriju od pravde po inostranstvu"
63 pregleda 24 komentar(a)
Petar Odžić, Foto: Vuk Lajović
Petar Odžić, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 30.03.2018. 11:38h

Demokratska partija socijalista (DPS) Budva je po priznanju vašeg ideologa Svetozara Marovića organizovana kriminalna grupa koja je građane Budve i Crne Gore ojadila za nekoliko stotina miliona eura, saopštio je danas Petar Odžić, član Predsjedništva Opštinskog odbora (OO) Socijaldemokratske partije (SDP) Budva.

"Nakon takvog priznanja DPS Budva bi bilo najbolje da ućuti. Veće sramote od toga da ste potkradali sopstvene građane ne može biti. Ako je SDP nekoga rastjerao iz Budve, onda možemo biti ponosni što smo rastjerali kriminalce poput mnogih članova DPS-a od kojih se neki danas kriju od pravde po inostranstvu. Spriječili smo vas da biser budvanske i crnogorske obale Kraljičinu plažu rasprodate raznoraznim Dahlanima i licima sa međunarodnih potjernica. Vaši nazovi investitori su bili Marović, Deripaska, Polonski i njihovi prijatelji-partneri a oni su sada ili bjegunci od pravde sa međunarodnim potjernicama ili na izdržavanju zatvorskih kazni zbog raznih krađa i prevara od koje su štetu imali naši građani", istakao je Odžić.

On je reagovao na saopštenje DPS Budva u kome je poručeno da je kandidatkinja SDP za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović sa predsjednikom SDP Rankom Krivokapićem učestvovala u hajci i harangi protiv mnogih investitora.

Odžić je kazao da za razliku od DPS Budva, čija vlast kako je rekao ima odlike biblijske pošasti, za ljude poput nove Draginje Vuksanović zaštita državnih resursa i imovine građana je svetinja.

"Iza nas će ostati nasljeđe čuvanja i uvećavanje narodne imovine, a iza vas pohare, pljačke i organizovana kriminalna grupa kao simboli uništavanja razvojnih i nenadoknadivih resursa našeg grada. Smeta vam sto je nova predsjednica dr Vuksanović razobličila u parlamentu vaš pokušaj pljačke najvećeg crnogorskog bisera Kraljičine plaže a vama i vašim nazovi investitorima izbila iz džepa milionske zarade i provizije. Nećemo dati da isto uradite sa HG Budvanskom rivijerom, Miločerskim parkom i Lukom Budva. Najbolje o tome kako ste vodili računa o građanima Budve i Crne Gore rekao je vaš ideolog Svetozar Marović - krali ste narod a punili džepove uskog kruga otuđene partijske elite. Vama svo bogatstvo a narodu dugovi, muka i siromaštvo", zaključio je Odžić.

Bonus video: