SNP Kolašin: Bulatović obmanuo mještane, obećao da neće dati saglasnost za Sinjajevinu

Iz te stranke kažu da Bulatoviću mještani još nijesu oprostili kada je izjavio da je lipovski put rekonstruisan, a ta saobraćajnica je i dalje u u katastrofalnom stanju
868 pregleda 0 komentar(a)
Katuni na Sinjajevini, Foto: Dragana Šćepanović
Katuni na Sinjajevini, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 11.04.2019. 15:58h

Iz Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) kažu da predsjednik Opštine Milosav Bato Bulatović obmanuo mještane Lipova, Bistrice, Bakovića, Blatine i Drijenka, kada im je dao riječ da, protiv njihove volje, neće davati saglasnost za gradnju vojnog poligona na Sinjajevini.

To je kako tvrde iz te stanke, obećao na zboru mještana 26. marta.

„Ne sprječava predsjednika Opštine, iz redova Demokratske partije socijalista (DPS), ni riječ data građanima, da učini ono sto mu narede partijske vođe iz Podgorice. On nama ne može biti prvi čovjek grada, jer je poslušnik koji koji jedno obeća, a drugo radi. Njegova samovolja i smjelost da obmane sugrađane govori o njemu kao funkcioneru i kao čovjeku", piše u saopštenju OO SNP.

Iz te stranke kažu da Bulatoviću mještani još nijesu oprostili kada je izjavio da je lipovski put rekonstruisan, a ta saobraćajnica je i dalje u u katastrofalnom stanju.

Kako piše u saopštenju kolašinskog SNP, Bulatović se ponaša kao i ostali „popularni predsjednici Opština iz redova DPS, koji su popularni na dobro poznati način“.

„SNP Kolašin daje podršku mještanima koji se protive jednog prirodnog bogatstva, kakva je Sinjajevina. Taj lokalitet treba zaštiti i valorizovati na zadovoljstvo svih mještana“, zaključuju iz OO SNP.

Bonus video: