DPS Kolašin: Komedija o predsjedničkim kandidaturama ušla u posljednji čin

"Da stvar bude još gora, koliko se sjećam, upravo je g-din Miličković promovisao sebe u zagovornika tzv. "otvorenih lista" kojima bi se povećala transparentnost izbornih procesa. Na kraju, ostaje mi samo da pitam g-dina Miličkovića, iako se ne poznajemo, na koje je liste mislio?!"
24 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 14.03.2018. 12:28h

Iz kolašinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) osudili su "zloupotrebu ličnih podataka građana Crne Gore u svrhu podrške kandidaturi za predsjedničke izbore". Kako se navodi u saopštenju te stranke, otkrili su da je i član Izvršnog odbora Opštinskog odbora DPS Đoko Đinović "svojim" potpisom "podržao" kandaturu Vasilija Miličkovića.

"Smatram da je komedija o predsjedničkim kandidaturama ušla u svoj poslednji čin. Mi u DPS-u razumijemo jaz između nerealnih ambicija i realnih mogućnosti kandidata, ali ipak smatramo da je bilo elementarno korektno (i racionalno) da oni koji nijesu bili u stanju da prikupe potpise shvate da ne smisla da ulaze u trku.", piše u saopštenju, koje je potpisao Đinović.

On kaže da, neki predsjednički kandidati umjesto "odgovornosti prema građanima, ovih dana najglasniji u odbrani falsifikata i nečega što se ne može braniti, ni pred institucijama ni pred biračima."

"Da stvar bude još gora, koliko se sjećam, upravo je g-din Miličković promovisao sebe u zagovornika tzv. "otvorenih lista" kojima bi se povećala transparentnost izbornih procesa. Na kraju, ostaje mi samo da pitam g-dina Miličkovića, iako se ne poznajemo, na koje je liste mislio?!", napisao je Đinović.

Bonus video: