Bulatović dostavio spisak osoba koje mogu da uđu u zgradu Opštine Budva

Bulatović se poziva na činjenicu da je potrebno u tri slučaja prikupiti dokumentaciju koju traži Specijalno državno tužilaštvo

18756 pregleda 566 reakcija 12 komentar(a)
Vladimir Bulatović, Foto: Luka Zeković
Vladimir Bulatović, Foto: Luka Zeković

Lider Crnogorske Vladimir Bulatović poslao je dopis zaštitarskoj službi kojim traži da obezbjeđenje spriječi ulazak svih zaposlenih u zgradu Opštine Budva, osim onih koji se navode na dostavljenom spisku.

foto: Vuk Lajović

Bulatović, koji se potpisao kao v.d. predsjednika Opštine Budva, poziva se na činjenicu da je potrebno u tri slučaja prikupiti dokumentaciju koju traži Specijalno državno tužilaštvo.

Bulatović je do daljnjeg zabranio ulazak odbornicima i poslanicima u prostorije skupštinske službe.

Naveo je da će građanski biro početi da radi kada se steknu uslovi.

Na spisku osoba kojima je dozvoljen ulaz u zgradu Opštine, a koji je dostavljen zaštitarskoj službi nalaze se su potpredsjednik Opštine Budva Marko Marković, glavna administratorka Danica Kovačević, sekretari Srđan Gregović, Mladen Mikijelj, Miljana Vuković Jelušić, Petar Odžić, Stevo Davidović, Nikola Plamenac, Slavica Maslovar, Tatjana Simićević.

Na spisku su i zaposleni u skupštinskoj službi Marija Kusovac, Tatjana Popović, Anđelika Rađenović, Dragana Tomović, JAna Klać, Mirjana Ljubanović, Milena Dragić.

Bonus video: