Vučurović: Lazović brutalno ponižava Sekulovića, ministar najzad da skupi hrabrost i da ga smijeni

Vučurović je kazao da je sve što se dešava produkt činjenice da Lazović pokušava zloupotrijebiti to što, kako navodi, Sekulović i drugi ministri nisu na izborima birani, niti su na tim pozicijama shodno izvornoj volji naroda

23648 pregleda 61 reakcija 52 komentar(a)
Vučurović, Foto: Savo Prelević
Vučurović, Foto: Savo Prelević

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Jovan Vučurović kazao je da pomoćni direktor policije Zoran Lazović "brutalno ponižava" ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića.

On je pozvao Sekulovića da "najzad skupi hrabrost" i smijeni Lazovića.

"Nije najjasnije zašto je ministar Sekulović za sve ovo vrijeme tolerisao prisustvo takvih osoba u policiji, a koje ga danas brutalno ponižavaju i iživljavaju se nad njim. Lazović je očigledno kod Sekulovića osjetio strah i neodlučnost i pokušao da to iskoristi, znajući da neće dobiti adekvatan odgovor", rekao je Vučurović.

Povezani članci

03. Februar 2021.

Lazović: Sekulović traži moju ostavku preko medija

On je dodao da "razbojničko ponašanje" Lazovića potvrđuje da on ni jedan dan više ne smije biti na tako odgovornoj poziciji.

Vučurović tvrdi da su takvi kadrovi godinama bili isključivo zaduženi da štite Đukanovića i njegov, kako navodi, zločinački i kriminalni režim i da ovim pokazuju da se ne mire sa padom diktature.

Vučurović je kazao da je sve što se dešava produkt činjenice da Lazović pokušava zloupotrijebiti to što, kako navodi, Sekulović i drugi ministri nisu na izborima birani, niti su na tim pozicijama shodno izvornoj volji naroda.

On je kazao da nezavisno od toga, parlamentarna većina, a posebno poslanici DF-a, su spremni da narodnu volju zaštite na svakom mjestu i podrže svakoga onoga koga ugrožavaju i plaše ostaci, kako je rekao, starog kriminalizovanog režima Mila Đukanovica.

"Ne plaši se ministre Sekuloviću. Glavu gore i radi ono što očekuje narod Crne Gore.A što se tiče uvreda koje je Lazović saopštio na račun žena u Crnoj Gori, to dodatno govori o tome kakve su osobe u prvim redovima zaštite bivšeg režima", zaključio je Vučurović.

Bonus video: