Grupa građana "Grade moj" predala listu za izbore u NK: Nijesmo politički obojeni...

"Kao što smo i prikupljali potpise tiho, bez ikakve pompe, tako smo i listu predali sa 15 imena, koju ćemo naknadno proširiti"

6526 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Građanska lista Grade moj
Foto: Građanska lista Grade moj

Predsjednik Opštinske izborne komisije (OIK) Nikšić Rade Perišić kazao je "Vijestima" da je sinoć poslije 22 časa, listu za predstojeće lokalne izbore predala grupa građana "Grade moj".

"Potvrđene su tri izborne liste koje su prve predate, URA, SDP i Narodni pokret, a o juče predatim listama komisija će danas donijeti odluku", kazao je Perišić.

Iz grupe "Grade moj" kazali su "Vijestima" da je u pitanju organizacija oko koje su se okupili građani koji žele dobro Nikšiću, a koji nijesu "politički obojeni".

"Kao što smo i prikupljali potpise tiho, bez ikakve pompe, tako smo i listu predali sa 15 imena, koju ćemo naknadno proširiti. Nećemo se oglašavati, niti predstavljati naš program koji je veoma ambiciozan i za dobro ovoga grada, sve dok OIK ne objavi da je lista prihvaćena", kazali su "Vijestima" iz organizacije kojoj je, kako su rekli i naziv i slogan isti - Grade moj.

Za predstojeće lokalne izbore koji će u Nikšiću biti održani 14. marta predato je sedam odborničkih lista.

Koaliciju "Crno na bijelo - Može Nikšić" predvodi Tatjana Đurišić Bečanović, Socijaldemokrstsku partiju Željko Nikolić, Narodni pokret biznismen Miodrag Daka Davidović, "Evropski tim za Nikšić" Sanja Damjanović, "Mir je naša nacija - Zaokruži slobodu" Momo Koprivica, "Za budućnost Nikšića" Marko Kovačević, i grupa građana Grade moj.

Na izborima u Nikšiću pravo glasa ima 58.544 građana.

Bonus video: