Damjanović: Stvaranje kvalitetnijih uslova za češći boravak u prirodi

Ona je tom prilikom razgovarala sa građanima i kazala da će nakon osvajanja vlasti 14. marta, Nikšić dobiti: dvije biciklističke staze, punktove za iznajmljivanje bicikala, kao i trim stazu pod Trebjesom, renovirana postojeća i nova igrališta i poligone na teritoriji cijelog grada i dva avanturistička parka

8087 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Foto: Evropski tim za Nikšić
Foto: Evropski tim za Nikšić

Cilj Evropskog tima za Nikšić je da promoviše zdrave stilove života, što podrazumijeva stvaranje kvalitetnijih uslova za češći boravak u prirodi i bavljenje rekreativnim sportom, zaključak je nosioca liste Sanje Damjanović nakon današnjeg obilaska šume Trebjesa.

Ona je tom prilikom razgovarala sa građanima i kazala da će nakon osvajanja vlasti 14. marta, Nikšić dobiti: dvije biciklističke staze, punktove za iznajmljivanje bicikala, kao i trim stazu pod Trebjesom, renovirana postojeća i nova igrališta i poligone na teritoriji cijelog grada i dva avanturistička parka.

"Posebnu pažnju Evropski tim za Nikšić posvećuje starijoj populaciji. U cilju unaprijeđenja njihovog zdravlja i podizanja kvaliteta starenja, naši 60+ sugrađani dobiće besplatnu uslugu korišćenja iznajmljenih bicikala, kao i nedjeljne izlete i turističke pješačke ture", navodi se u njihovom saopštenju.

Iz Evropskog tima su kazali da će i mladi ljudi dobiti više prostora i uticaja na donošenje odluka koje se odnose na njihov grad.

"Evropski tim za Nikšić obezbijediće posebna mjesta za mlade u sistemu odlučivanja u vidu prisustva sjednicama lokalnog parlamenta. Zajedno sa građanima odlučujemo kako će se naša zajednica mijenjati. Vjerujemo Nikšićanima i njihovoj hrabrosti. Radimo zajedno za evropski Nikšić i bolje sjutra!", saopštili su oni.

Bonus video: