Kovačević: Nećemo samo sjedjeti, pokucaćemo na sva vrata u Nikšiću da vidimo kakve probleme imate

Nosilac liste Za budućnost Nikšića Marko Kovačević je rekao da će zgrada Opštine biti otvorena za sve

8830 pregleda 74 reakcija 41 komentar(a)
Marko Kovačević, Foto: Koalicija Za budućnost Nikšića
Marko Kovačević, Foto: Koalicija Za budućnost Nikšića

Odlazeća vlast je samo stvarala probleme i mi ćemo se potruditi da riješimo svaki problem koji građani imaju jer je upravo to posao svake vlasti, saopštio je Marko Kovačević, nosilac liste "Za budućnost Nikšića".

Kako je sapšteno iz koalicije Za budućnost Nikšića oni su u Gornjem Polju nastavili kampanju za lokalne izbore koji se u Nikšiću održavaju 14.marta.

,,To što će zgrada Opštine biti zgrada otvorenih vrata za sve vas, neće značiti da ćemo mi samo sjedjeti tamo i čekati vas da nam dođete. Naprotiv - mi ćemo pokucati na sva vrata u Nikšiću, ući u sve porodice u Nikšiću, da vidimo kakve probleme imate, kakva rešenja možemo da vam ponudimo i da čujemo vaše mišljenje o tome kako situacija može da se riješi tako da bude bolje u vašoj kući, u vašoj ulici, u vašem komšiluku, u vašem naselju, u našem Nikšiću'', zaključio je Kovačević.

Funkcioner Demokratske narodne partije (DNP), Vidoje Kisić rekao je da nema dilemu da će Kovačević biti budući gradonačelnik Nikšića.

,,Ja lično nemam dilemu da će nosilac naše izborne liste, jedan mladi, iskusni, obrazovani gospodin Marko Kovačević, budući gradonačelnik, sa svojim ljudima učiniti sve da preporodi naš grad i ovo naše lijepo Gornje Polje.'', rekao je Kisić.

Predsjednik nikšićkog odbora DNP Milutin Jovanović rekao je da neće biti namještenih tendera, korupcije, krađe...

,,Ova lista obećava da će uraditi sve što je u njenoj moći za razvoj grada, za razvoj privrede, za razvoj društva, za razvoj kulture. Neće biti namještenih tendera, neće biti korupcije, neće biti krađe, neće biti stavljanja društvenog dobra u privatne džepove'', kazao je Jovanović.

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore, Jovan Vučurović, naglasio je da je prošlog avgusta ostvarena velika pobjeda koja će biti potvrđena 14. marta u Nikšiću.

On je istakao da je posebno važno "što smo odbranili naše tradicionalne vrijednosti".

,,Više niko ne može i ne smije ugroziti Srpsku pravoslavnu crkvu, niti srpski narod u Crnoj Gori. To je maksima i poruka iza koje stoji koalicija Za budućnost Nikšića. Takođe, niko nikada ne smije ugroziti bilo kojeg građanina opštine Nikšić, svi moramo biti jednaki, i pred zakonom i pred Bogom. Sve drugo je čista diskriminacija, protiv koje se borimo decenijama", poručio je Vučurović.

On je kazao da je koalicija Za budućnost Nikšića u prednosti u odnosu na Demokratsku partiju socijalista i da će ta razlika biti još veća 14. marta.

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković je rekao da prvo treba da obnove Crnu Goru.

,,Obnovićemo mi sve sigurno za mnogo kraće vrijeme nego što su oni uništavali. Ono što prvo treba da uradimo je da obnovimo Crnu Goru. Neće DPS biti pobijeđen samo kada mi preuzmemo vlast u Nikšiću, što je sasvim sigurno i sasvim izvjesno. DPS će biti pobijeđen tek onda kad svi u Crnoj Gori budu shvatili kakvi su bili, i kad svi promijenimo način razmišljanja i način vladanja. Oni koji sad dolaze, prvensteno mislim na Marka Kovačevića, ne dolaze da bi vladali, već da bi bili na usluzi građanima'', rekao je Joković.

Bonus video: